Deznodământ în cazul fetiței de 7 ani DISPĂRUTE de acasă. Polițiștii au deschis un DOSAR PENAL

Publicat: 08 11. 2018, 11:12

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița de 7 ani, care a plecat din fața blocului împreună cu o persoană fără adăpost, dar apropiată familiei, spre cimitirul din Petroșani a fost găsită de oamenii legii, în cursul nopții de miercuri sore joi.

„Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din fața blocului. Din primele verificări se pare ca fetița nu a fost victimizată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării se sănătate. Totodată, a fost sesizată autoritatea de protecție a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale”, arată sursele citate.

A fost deschis un dosar penal în acest caz pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie dispuse măsuri legale.

Cercetările se fac sub coordonarea Parchetului de la lânga Judecătoria Petroșani.

La căutări în localitățile Vaii Jiului au participat peste 50 de polițiști, jandarmi și politiști locali, sub coordonarea Serviciului de Investigații Criminale.

Fetița de 7 ani era dată în urmărire națională, după ce, la data de 4 noiembrie, tatăl copilei, aflat în Timișoara, a reclamat dispariția la Poliția Municipiului Petroșani.