Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost împușcați de un vecin într-o comună ieșeană

Publicat: 24 06. 2019, 09:02

Polițiștii ieșeni au fost alertați, duminică seara, prin două apeluri la numărul de urgență 112 de către două femei, care au anunțat că doi bărbați au fost împușcați în localitatea Bivolari.

Victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, iar unul dintre bărbați a fost dus direct în sala de operații, pentru că glonțul i-a atins artera femurală.

„Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împușcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală și era în șoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital și au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Potrivit medicului, cel de-al doilea bărbat a fost împușcat în picior, dar rana nu i-a pus viața în pericol.

Suspectul în acest caz a fost prins de polițiști. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 32 de ani, care imediat după ce și-ar fi împușcat vecinii ar fi fugit.

„Aseară am fost sesizați la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani a rănit în Bivolari cu o armă de foc doi bărbați de 53 și 31 de ani. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, loviri și alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.