Doi bărbați și o femeie, arestați după ce au tâlhărit persoane pe care le luau cu mașina la ocazie

Publicat: 28 10. 2013, 17:55
Actualizat: 08 02. 2016, 23:50

Doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 23 și 36 de ani, au fost arestați preventiv, fiind acuzați că au amenințat și tâlhărit mai multe persoane pe care le luau cu mașina la ocazie, pe ruta Târgu Mureș – Reghin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Mureș, cei trei – doi bărbați și o femeie – opreau mașina la semnele persoanelor respective, după care, în momentul în care ajungeau în zone mai puțin circulate, le luau victimelor banii și bijuteriile, folosind amenințări.

Cei trei suspecți, din localitățile Hodac, Petelea și Reghin, județul Mureș, au fost identificați la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș, Andreea Pop, patru persoane – două femei și doi bărbați – au reclamat că au fost tâlhărite după ce au făcut autostopul pe ruta Târgu Mureș – Reghin, în perioada 14-25 octombrie.

Judecătoria Târgu Mureș a emis, sâmbătă, mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele celor trei, pentru tâlhărie, iar Tribunalul Mureș – unde învinuiții au făcut recurs – a confirmat, luni, această decizie.