Doliu în fotbal. Freddy Rincon a murit la vârsta de 55 de ani, în urma unui accident rutier

Publicat: 14 04. 2022, 10:46
Sursă foto: Profimedia

Fotbalistul Freddy Rincon, fost căpitan al naționalei Columbiei, a murit, miercuri seara, în spital, la vârsta de 55 de ani. El a fost victima unui accident rutier din orașul Cali, transmite the Guardian.

A fost internat de urgență la terapie intensivă, fiind în stare gravă în urma tragediei. Fostul mijlocaș de la Real Madrid a suferit răni grave la cap și a fost supus unei intervenții chirurgicale timp de 3 ore.

Federația de fotbal a Columbiei, FCF, a postat un omagiu pe Twitter, recunoscând „marea pierdere” și spunând „ne va lipsi și ne vom aminti de el cu multă afecțiune, apreciere, respect și admirație”.

„Federația Columbiană de Fotbal regretă profund moartea lui Freddy Eusebio Rincón Valencia și trimite un mesaj de sprijin și încurajare familiei, prietenilor și rudelor sale în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat.

Rincon a câștigat 84 de selecții pentru țara sa, marcând 17 goluri în timpul carierei internaționale în care a fost o parte cheie a generației de aur a Columbiei, care a dus echipa națională la trei Cupe Mondiale consecutive în 1990, 1994 și 1998.