Două angajate ale unei bănci, cercetate după ce AR FI FURAT 700.000 de lei din CONTURILE CLIENȚILOR

Publicat: 13 09. 2012, 17:36
Actualizat: 30 03. 2019, 17:56

Două angajate ale unei agenții CEC Bank din Cluj-Napoca sunt cercetate de procurorii DIICOT pentru că ar fi furat din conturile unor clienți suma de 700.000 de lei, afirmă surse din rândul anchetatorilor, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, două angajate ale Agenției nr. 6 a CEC Bank din Cluj-Napoca sunt cercetate de procurorii DIICOT după ce ar fi furat 700.000 de lei din conturile unor clienți, majoritatea persoane în vârstă.

Sursele citate afirmă că aceste două angajate au făcut operațiuni ilegale în conturile clienților timp de trei ani, iar prejudiciul final nu a fost stabilit, acesta putând fi mai mare.

Frauda a fost sesizată de un client căruia i-a fost închis contul și care a aflat că nu mai are niciun ban în acel cont, adaugă aceleași surse.

Cele două angajate au fost reținute, marți, de procurorii DIICOT, fiind prezentate, miercuri, cu propunere de arestare preventivă, în fața magistraților Tribunalului Cluj.

Instanța a decis însă ca femeile să fie cercetate în libertate, cu interdicția de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.

Procurorii urmează să stabilească cu exactitate a prejudiciului și a numărului de clienți păgubiți.