Dragomir povestește cum Maior a fost interceptat pe mandat de siguranță națională de Coldea. Cine l-a avertizat pe fostul șef al SRI

Publicat: 26 03. 2018, 20:00

„Îmi aduc aminte de o situație în care chiar domnul Maior a fost interceptat pe mandat de siguranță națională de către Coldea. (..) În 2013 Serviciul a început o activitate în zona pieței de capital care era lucrată în binom. Florian Coldea și Codruța Kovesi rezolvau ei o situație acolo în care era vizată o persoană apropiată de Maior. Acea persoană și Maior erau ține în dosar”, a spus Daniel Dragomir la B1Tv.

„Domnul Maior avea o relație cu o persoană care era foarte influentă în piața de capital, care era și finul domniei sale. Exista o relație foarte importantă și anumite interese care îi legau pe George Maior și Mircea Ursache. (…) Foloseau acest dosar pentru a îl supraveghea pe domnul Maior și relațiile sale”, a completat Dragomir la Antena 3.

Ulterior, susține fostul ofițer SRI, la DIICOT ar fi mers anumit disjungeri din respectiva cauză, iar Alina Bica l-ar fi anunțat pe George Maior, care, la rândul lui, l-a întrebat pe Florian Coldea despre veridicitatea informațiilor.

„>. De atunci Coldea a urât-o pe Bica de moarte”, a completat Dragomir.

Fostul ofițer spune că și Traian Băsescu, la acel moment președintele țării, era ascultat.