Dumitru Dragomir, la DNA în dosarul de șantaj în care este învinuit directorul Antena TV Group

Publicat: 30 05. 2013, 19:05
Actualizat: 07 07. 2016, 19:40

Șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a venit la DNA pentru a da declarații procurorilor anticorupție în dosarul de șantaj la adresa RCS-RDS, în care directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu este urmărit penal.

Dragomir ar fi personajul-cheie în acest șantaj, după ce directorul Antena TV Group i-ar fi amenințat pe reprezentanții RCS-RDS că va da publicității un contract de asociere între RCS-RDS și o firmă a lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL, prin care șeful Ligii deține restaurantul Crystal Palace Ballroms, din apropierea Palatului Parlamentului.

În urma acestui contract, firma lui Dragomir ar fi primit 1,7 milioane de euro, în 2010, perioadă în care RCS-RDS obținea drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga 1. În schimbul banilor, firma lui Dragomir se obliga să ofere reclamă pentru RCS-RDS la restaurantul respectiv, serviciu care nu justifică însă suma de 1,7 milioane de euro.

Contractul a fost publicat astăzi de Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică, analist tv care apare des în emisiunile grupului Antena TV Group.

LOTO, LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 30 mai, la LOTO. Report de 8,1 milioane de euro la jocul LOTO 6/49