Dumitru Dragomir, replică pentru Marcel Ciolacu: “Nu mă retrag! Voi ataca în instanță. Am dus cazierul, sunt curat ca lacrima!”

Dumitru Dragomir, replică pentru Marcel Ciolacu: “Nu mă retrag! Voi ataca în instanță. Am dus cazierul, sunt curat ca lacrima!”
Dumitru Dragomir, / FOTO: Mediafax Foto - Darius Mitrache
Publicat: 09/10/2020, 20:21
Actualizat: 09/10/2020, 20:23

Dumitru Dragomir i-a răspuns lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a declarat că prezența fostului președinte al LPF pe lista pentru postul de consilier general este “inoportună”. Între cei doi a început un conflict care s-ar putea soluționa în instanță.

Dumitru Dragomir a declarat că nu va renunța la mandatul de consilier general PSD și a amenințat cu instanța de judecată, precizând că toți care îl contestă “vor să lovească în Gabriela Firea”.

Eu nu am ce pierde. Eu nu m-am dus să câştig bani de la primărie. Eu sunt ales de cetăţeni pentru că nu au pus acolo numai PSD fără nume. Ne-au pus pe noi, pe mine, pe Anghel Iordănescu… Oamenii au pus ştampila pe noi, pe oameni. Pe noi ne-a ales lumea, poporul. Au luat voturi cu mine. Eu am făcut campanie, am muncit. Păi ce, munca mea a fost în van?! Voi ataca în instanţă şi o să vedeţi că toată opinia publică va fi de partea mea, pentru că nu am greşit cu nimic. Am dus cazierul, sunt curat ca lacrima şi drept ca lumânarea. Ce să aibă cu mine, cu ce am greşit?„, a mai fostul preşedinte al LPF.

Ce a declarat Marcel Ciolacu

În cursul zilei de vineri, Marcel Ciolacu a declarat: “Eu consider că e inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali. Am înţeles că domni Petre Roman, Daniel Pancu şi Cornel Dinu. Haide să nu transformăm această discuţie între persoane şi nume. Tehnic e decizia organizaţiei Sectorul 3. Eu, Marcel Ciolacu consider că Mitică Dragomir nu trebuie să fie reprezentant în consiliul general a Capitalei. Eu vă spun discuţia mea între preşedintele organizaţiei Sectorului 3, la care a asistat şi doamna Firea”.

Dumitru Dragomir a susținut-o pe Gabriela Firea la alegerile locale 2020

Gabriela Firea a anunţat, recent, că Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu şi Sorin Ilieşiu i-au transmis că se retrag de pe lista de consilieri generali, din cauză că soția lui Florentin Pandele nu a câștigat un nou mandat la Primăria Capitalei. Nu aceeași atitudine a avut-o și Dumitru Dragomir.

Practic pe noua listă vor figura colegii care erau sub linie, deci de la 21 în jos”, a adăugat Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase