Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Dumitru Dragomir consilier general în Primăria Capitalei: “E inoportună prezența lui pe listă!”

Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Dumitru Dragomir consilier general în Primăria Capitalei: “E inoportună prezența lui pe listă!”
Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Dumitru Dragomir consilier general în Primăria Capitalei: “E inoportună prezența lui pe listă!”
Publicat: 09/10/2020, 17:08

Marcel Ciolacu a ieșit la atac după ce Dumitru Dragomir a anunțat că nu ia în calcul să se retragă din funcția de consilier general. Liderul PSD susține că prezența fostului șef al LPF pe listă este total inoportună.

Dumitru Dragomir a declarat, joi, că vrea să pună umărul la buna funcționare a Capitalei și că nu va renunța la funcția de consilier general din moment ce l-a “ales poporul”. De partea cealaltă, Marcel Ciolacu este convins că ex-președintele LPF nu are ce căuta pe listă și că o decizie cu privire la aceasta va fi luată săptămâna viitoare.

Eu consider că e inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali. Am înţeles că domni Petre Roman, Daniel Pancu şi Cornel Dinu. Haide să nu transformăm această discuţie între persoane şi nume. Tehnic e decizia organizaţiei Sectorul 3. Eu, Marcel Ciolacu consider că Mitică Dragomir nu trebuie să fie reprezentant în consiliul general a Capitalei. Eu vă spun discuţia mea între preşedintele organizaţiei Sectorului 3, la care a asistat şi doamna Firea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre lista pentru alegerile parlamentare: “Am stabilit criteriile!”

Liderul PSD a mai precizat că au fost întocmite condițiile pentru candidaturile la alegerile parlamentare, săptămâna viitoare urmând să fie luată o decizie privind listele.

Am stabilit criteriile. Urmează ca săptămâna viittoare în interiorul PSD să luăm decizii (candidaţii la parlamentare – n.r.). Sunt propuneri în acest sens (candidaţii de la locale să se regăsească pe lista la parlamentare – n.r.)”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

În continuare, liderul PSD a anunțat că este exclusă o posibilă candidatură la alegerile parlamentare a lui Petro Roman. “Nimeni nu poate candida pe o listă pe partid fără să fie membru”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Întrebat când va fi gata lista candidaţilor la alegeri, Marcel Ciolacu a răspuns scurt: “În termenul legal!”.

Dumitru Dragomir a susținut-o pe Gabriela Firea la alegerile locale

Gabriela Firea a anunţat, recent, că Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu şi Sorin Ilieşiu i-au transmis că se retrag de pe lista de consilieri generali, din cauză că soția lui Florentin Pandele nu a câștigat un nou mandat la Primăria Capitalei. Nu aceeași atitudine a avut-o și Dumitru Dragomir.

Practic pe noua listă vor figura colegii care erau sub linie, deci de la 21 în jos”, a adăugat Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase