Dumitru Dragomir, declarații exclusive la GÂNDUL LIVE, după scandalul cu protestatarul Marian „Ceaușescu”: „M-a agresat, m-a înjurat, îl dau în judecată!” / „Este plătit de dușmanii doamnei Firea”

Publicat: 11/09/2020, 12:02
Actualizat: 11/09/2020, 14:11

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), a făcut primele declarații în exclusivitate la GÂNDUL LIVE, referitor la scandalul-monstru cu protestatarul Marian „Ceaușescu”. Acesta a spus că-l va da în judecată pe Marian Moroșanu, care l-ar fi jignit și agresat la ieșirea din sediul unei televiziuni, unde Dragomir participase la o emisiune.

Totul a fost conceput de către adversarii doamnei Firea. Au așteptat să ies. M-a agresat acest individ, care i-a supărat și pe alți oameni. M-a înjurat, iar eu am transformat toată chestia asta într-o oportunitate de marketing.

Să vadă lumea ce au fost în stare să facă adversarii doamnei Firea. Bineînțeles că am făcut de așa natură încât să nu fug de un nebun. Ce ar fi crezut lumea despre mine? Că Mitică Dragomir se sperie de un terchea berchea. Plătit sigur de adversarii doamnei Firea. Nu cred că eu eram ținta. Îl desființau bodyguarzii, am o mașină cu patru bodyguarzi. Dacă vroiam să-l opresc se dădeau ăia jos din mașină și îl făceau ca nufărul.

„Îl dau în judecată!”

Am acționat doar când m-a agresat. Bodyguarzii au zis „stați acolo”. Eu am văzut ca oportunitate de marketing în favoarea mea și a candidatului pe care îl apăr.

Acum sunt la avocați. Am filmarea perfectă, făcută. Îl dăm în judecată. Mie ce să-mi facă? M-am dus eu să-l jignesc? Eu am fost la o emisiune de televiziune. Am ieșit de acolo și a început să mă înjure, să tragă de hainele mele. Eu am fost foarte calm. Numai omul care a fost cu mine mi-a zis … Din contră, eu am aplanat, nu să dai în ei.

Eu mă duc la toate emisiunile. Ce, mie mi-e frică de un nebun? Câte am avut eu în viața mea…De oameni d-ăștia mi-e frică mie?

Am fost felicitat pentru marketingul pe care l-am obținut. Am transformat din ceva scandalos într-un marketing favorabil mie”, a spus Dumitru Dragomir la GÂNDUL LIVE.

Dumitru Dragomir, exclusiv la Pro Sport: „Dau cu pumnul ca Jackie Chan”

„Domnule, pentru unii e scandal, pentru mine e marketing. Totul este calculat la mine. Aveam o mașină cu încă patru bodyguardzi în față, dacă mă enervam, ieșeau ăia de îl snopeau. L-am lăsat să mă jignească și m-am gândit în felul următor: dacă eu fug din calea unui nebun, ce crede lumea despre mine, domne? Păi, eu fug din calea nebunilor? Eu trebuie să liniștesc nebunii. Am transformat tot scandalul ăsta într-un marketing favorabil mie, pentru că l-am lăsat să mă jignească întâi. A, dacă nu zicea nimic, nici eu nu ziceam nimic, dar am gândit că pot să transform o acțiune din asta a unui nebun, într-o problemă de marketing pentru mine.

E o poveste, dar nu poți nici să lași prostul să te lovească sau să te jignească așa fără să răspunzi. Eu nu sunt genul de om care să întoarcă și obrazul celălalt dacă nu îmi dai o palmă. Nu, nene, te snopesc și eu! Chiar mă bucur! Nici dacă îl plăteam pe nenorocitul ăsta nu putea să îmi facă atâta publicitate.

Vai de capul meu! Să nu uitați că prima dată am fost învățat să bat! Dau cu pumnul ca Jackie Chan”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase