După Ursus, și Coca Cola își cere scuze pentru problemele de la concertul lui Robbie Williams

Publicat: 20 07. 2015, 12:00
Actualizat: 21 07. 2015, 11:35

This browser does not support the video element.

Cei de la Coca Cola, unul dintre furnizorii de la concertul din 17 iulie susținut de Robbie Williams în Capitală, își cer scuze, într-un comunicat de presă, pentru „dificultățile întâmpinate de participanții la concert, atunci când au încercat să achiziționeze apă sau orice alt produs, pentru a se hidrata”.

Coca Cola spune că a „respectat condițiile impuse de organizatorii evenimentului, atât în ceea ce privește numărul de puncte de servire, cât și amplasarea lor sau modalitățile de plată puse la dispoziția spectatorilor”.

„Coca-Cola a fost unul dintre furnizorii concertului Robbie Williams din 17 iulie 2015, dorind să fie alături de fani la acest eveniment unic.

Ne pare rău pentru dificultățile întâmpinate de participanții la concert, atunci când au încercat să achiziționeze apă sau orice alt produs, pentru a se hidrata.

Coca-Cola a respectat condițiile impuse de organizatorii evenimentului, atât în ceea ce privește numărul de puncte de servire, cât și amplasarea acestora sau modalitățile de plată puse la dispoziția spectatorilor.

Vremea caniculară, numărul mare de participanți și aspecte care au ținut de organizarea evenimentului au generat această situație neplăcută. Ne dorim ca asemenea momente să nu se mai repete și vom căuta soluții pentru viitor”, precizează Coca Cola.