Evadare din Secția 5 de Poliție București

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 21 02. 2012, 03:28
Un bărbat în vârstă de 21 de ani a evadat, sâmbătă după-amiază, din Secția 5 de Poliție din Capitală, după ce un polițist care a dus gunoiul din celulă nu a mai încuiat ușa încăperii, iar tânărul a profitat de un moment de neatenție și a părăsit zona, când polițiștii se aflau în curtea interioară.

Un bărbat în vârstă de 21 de ani a evadat, sâmbătă după-amiază,din Secția 5 de Poliție din Capitală, după ce un polițist care adus gunoiul din celulă nu a mai încuiat ușa încăperii, iar tânărula profitat de un moment de neatenție și a părăsit zona, cândpolițiștii se aflau în curtea interioară.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei Christian Ciocan adeclarat, sâmbătă după-amiază, pentru MEDIAFAX, că evadatul se aflaîn stare de arest preventiv, este recidivist și în prezent estecerecetat pentru furturi din locuințe. Potrivit lui Ciocan,sâmbătă, în jurul orei 11.30, după ce unul dintre polițiști adescuiat ușa celulei pentru a duce gunoiul, s-a întors și nu a maiînchis lacătul încăperii.

Bărbatul a profitat momentul de neatenție al polițistului care alăsat ușa celulei neasigurată, iar în momentul în care acesta aieșit împreună cu colegul său în curtea interioară a secției depoliție, evadatul a ieșit din celulă și a părăsit secția. Potrivitsursei citate, bărbatul are o înălțime de 1,70 de metri, estebrunet cu ochii căprui și are tatuate pe brațul drept două chipuride femeie, iar pe brațul stâng are urme de automutilare.

La momentul evadării, bărbatul purta bermude și un tricou cumânecă scurtă alb cu albastru.

Mediafax