Gabriela Firea a ieșit în public după ce s-a zvonit că și-ar da DEMISIA: Sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă

Publicat: 10 04. 2019, 16:58

Gabriela Firea a infirmat, marți, pe pagina sa de Facebook zvonul „otrăvit” care circulă „prin mediul politic și prin presă” că nu ar mai fi trecut pe la biroul său de la Primăria Capitalei și că intenționează să-și dea demisia în curând.

„Azi circula un zvon otravit prin mediul politic și presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunța demisia în curând, se caută deja și înlocuitori. Sunt convinsă că mulți m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit rețelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt și mai mulți, oameni de bună credință și onești, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârșit iar la anul să candidez din nou”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că, deși au trecut doar două săptămâni și jumătate de la intervenția chirurgicală „dificilă” pe care a suferit-o, se află totuși la primărie, iar, pentru conformitate, atașează mesajului să mai multe imagini cu ea și echipa sa de la primărie, cu un exemplar al unui ziar de miercuri, 10 aprilie, pentru a dovedi că se află la serviciu.

„Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasa dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă, nu mă țin captivă nici doctorii și nici extratereștrii, ci poate doar colegii mei de la Primarie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de ședințe de lucru. Până la urmatoarea (și ultima, sper) intervenție chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunțat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operație, nu am multe apariții publice”, și-a încheiat Firea mesajul încheiat cu haștagul „fără penibili”.