Gigi Becali susține că va ajuta familia lui Corneliu Vadim Tudor, cu o singură CONDIȚIE

Publicat: 18 09. 2015, 13:24
Actualizat: 18 09. 2015, 16:41

„Am vorbit că o să-i ajut. Eu o să vorbesc cu soția și o să le ajut. E și un proiect acum la Senat, prin care poate renunța la pensia ei și să ia pensia domnului Vadim, dacă este mai mare. Eu m-am interesat peste tot să văd dacă pot să o angajez pe fiica lui și la Parlamentul European. Să vedem ce va fi. O să merg la soția lui să vorbesc. Eu o să ajut, dar am auzit că nu știe cum o să se descurce cu câinii, eu nu dau mâncare la câini”, a declarat Gigi Becali, vineri, într-o conferință de presă.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață luni, la vârsta de 65 de ani, fiind înmormântat joi.

Apropiații fostului senator spuneau că acesta avea datorii mari și nu își mai putea susține financiar publicațiile, el încercând chiar să își vândă o parte din colecția de cărți și manuscrise. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a avut peste 100 de procese de calomnie, inclusiv cu parlamentari, iar magistrații l-au obligat la plata unor sume importante drept despăgubiri.

„Nu a lăsat testament pentru că noi nu avem averi. Singurul lucru pe care îl avem este casa, ziarul și revista. Ne rămăn noua”, spunea una dintre fiicele acestuia, Lidia.