Giurgiu: Un bărbat a fost împușcat mortal de un individ care se întorcea de la braconaj

Giurgiu: Un bărbat a fost împușcat mortal de un individ care se întorcea de la braconaj
Publicat: 16/02/2021, 22:49
Actualizat: 06/04/2021, 15:03

Un bărbat a fost împușcat mortal de un individ care venea de la o vânătoare ilegală, în județul Giurgiu. Potrivit polițiștilor, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Poliția a fost sesizată de o femeie

La data de 16 Februarie, ora 17.00, polițiștii Secției Nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată in extravilanul localității Gogoșari, județul Giurgiu, soțul său a fost împușcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuința situată în extravilanul localității Gogoșari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acțiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deținută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinței, împușcându-l mortal.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

SUA: Tânăr împușcat mortal, după ce o farsă pentru YouTube a degenerat

O farsă s-a transformat într-o tragedie în SUA. Un bărbat a fost ucis, la începutul lunii februarie, după ce un trecător l-a împușcat. Acesta din urmă nu a știut că i se face o farsă și a luat totul în serios. Viralul ar fi urmat să ajungă pe YouTube.

Tragedia s-a produs în parcarea unui mall din SUA, scrie observatornews.ro.

Un tânăr a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip pentru YouTube. Oamenii legii spun că totul a degenerat de la o farsă banală, în urma căreia victima s-a speriat și a scos arma.

Timothy Wilks, în vârstă de 20 de ani, ar fi încercat farsa cu mai mulți trecători, pentru a obține un clip viral pentru YouTube.

Din păcate, unul dintre cei vizați, David Starnes, nu a înțeles despre ce este vorba și l-a împușcat mortal pe Timothy, motivând legitima apărare. Confruntarea a avut loc în parcarea unui mall din Nashville, SUA.

Farsorii ar fi trebuit să poarte cuțite de măcelari, pentru a înscena un jaf. David a recunoscut crima, dar a declarat că a acționat pentru a se apăra atât pe el, cât și pe ceilalți. Nu au fost depuse acuzații împotriva lui David, dar poliția face o anchetă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase