SUA: Tânăr împușcat mortal, după ce o farsă pentru YouTube a degenerat

SUA: Tânăr împușcat mortal, după ce o farsă pentru YouTube a degenerat
SUA: Tânăr împușcat mortal, după ce o farsă pentru YouTube a degenerat / Foto generica: Pixabay.com
Publicat: 07/02/2021, 19:39

O farsă s-a transformat într-o tragedie în SUA. Un bărbat a fost ucis, după ce un trecător l-a împușcat. Acesta din urmă nu a știut că i se face o farsă și a luat totul în serios. Viralul ar fi urmat să ajungă pe YouTube.

Tragedia s-a produs în parcarea unui mall din SUA, scrie observatornews.ro.

Un tânăr a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip pentru YouTube. Oamenii legii spun că totul a degenerat de la o farsă banală, în urma căreia victima s-a speriat și a scos arma.

Timothy Wilks, în vârstă de 20 de ani, ar fi încercat farsa cu mai mulți trecători, pentru a obține un clip viral pentru YouTube.

Din păcate, unul dintre cei vizați, David Starnes, nu a înțeles despre ce este vorba și l-a împușcat mortal pe Timothy, motivând legitima apărare. Confruntarea a avut loc în parcarea unui mall din Nashville, SUA.

Farsorii ar fi trebuit să poarte cuțite de măcelari, pentru a înscena un jaf. David a recunoscut crima, dar a declarat că a acționat pentru a se apăra atât pe el, cât și pe ceilalți. Nu au fost depuse acuzații împotriva lui David, dar poliția face o anchetă.

Încă un incident grav provoacă revoltă în SUA. Un bărbat de culoare a fost împușcat mortal de polițiști, cu toate că nu era înarmat. Oamenii legii nu i-au acordat primul ajutor, deși acesta încă trăia | VIDEO

Un nou scandal de proporții a izbucnit în Statele Unite după ce un bărbat de culoare, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis de către doi polițiști albi, în ciuda faptului că acesta era înarmat.

GÂNDUL LIVE. Ioan Cănărău (Europol), despre cazul polițiștilor care au împușcat mortal un șofer: „Au acționat ca la carte. A fost alegerea lui să se întâmple această tragedie”

Ioan Cănărău, vicepreședintele sindicatului Europol, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că polițiștii care au împușcat mortal un șofer, care nu a oprit la semnalele lor și a lovit o mașină de poliție, au acționat „ca la carte”. „Filtrele nu au avut timp să pună capcanele cu cuie”, a mai spus Cănărău.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase