HBO GO, disponibil pentru clienții UPC

Publicat: 14 12. 2013, 11:26
Actualizat: 20 03. 2019, 18:50

Operatorul UPC a lansat serviciul HBO GO, o platformă online care oferă acces nelimitat la peste 1.500 de ore de conținut premium, accesibilă de pe computer, telefoane mobile sau tablete, a informat compania.

Serviciul este disponibil la tariful de 10 lei pe lună pentru clienții UPC care au optat pentru opțiunea MAXPAK (20 de lei).

Clienții vor avea acces la 1.500 de ore de conținut HBO constând în seriale, filme, documentare, programe speciale și alte producții.

Serviciul este disponibil pe PC sau laptop, iPad, iPhone, telefoanele și tabletele Android, telefoanele Windows precum și Smart TV LG.

„Imaginează-ți o librărie de filme și seriale online pe care le poți accesa oricând, oriunde, cu o simplă conexiune la internet. Este non-stop, fără taxe de închiriere și ai acces la sute de ore de conținut. Blockbustere, producții originale HBO, concerte și cele mai bune seriale TV – acum pe HBO GO”, se arată pe site-ul operatorului.

În prezent, serviciul HBO GO este oferit de șapte operatori din România, respectiv Ines, Intersat, NextGen Communications, Pan Electro, Romtelecom, TV Sat 2002 și UPC.