Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. „Gemenii” flirtează și cuceresc

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020. „Gemenii” flirtează și cuceresc
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la reputație / Foto: Pixabay.com
Publicat: 04/09/2020, 21:26
Actualizat: 04/09/2020, 21:36

Horoscopul zilei de 5 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă prin ingresul planetei Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Balanță.

Acest tranzit, care va dura până pe data de 27 septembrie 2020, ne va face mult mai atenți la ceea ce spunem, mult mai echilibrați în gândire și mai dornici să menținem armonia în dialog, având în vedere că întreg contextul astrologic este unul destul de tensionat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Mercur va activa sectorul relațiilor, prin urmare pentru tine, deja supusă energiei tensionate a lui Marte din semnul tău, va fi ca o binecuvântare acest tranzit pentru că te va ajuta să te înțelegi mai bine cu ceilalți, în special cu persoana iubită. Armonia are toate șansele să se instaleze în cuplu și să ajungeți la înțelegeri, chiar cu ajutorul compromisurilor, dacă este nevoie.

Carieră

Tot Mercur te va susține foarte mult dacă ai de semnat parteneriate profesionale, contracte de colaborare și asociere, pentru că-ți aduce o bună capacitate de negociere.

Bani

Nu ai de ce să-ți faci griji pentru bani, ai atât cât să-ți permiți orice moft și poftă. În plus, negocierile care se anunță în viitorul apropiat se vor dovedi benefice, dar nu cheltui în contul lor deocamdată.

Sănătate

Ești dornică să te plimbi, să faci drumeții, scurte deplasări, chiar vizite la cei dragi și este o zi foarte bună pentru excursii în natură pentru că te vei detensiona.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Sectorul sentimental este bine aspectat și ai toate șansele să cunoști pe cineva care să te atragă, posibil chiar prin intremediul activităților zilnice sau profesionale pe care le desfășori în această perioadă.

Carieră

Relația cu colegii de muncă este foarte bună, iar dacă astăzi lucrezi poți deschide orice subiect de discuție, chiar negocia anumite situații, pentru că totul va fi în favoarea ta.

Bani

Mercur îți guvernează casa financiară, iar tranzitul său prin sectorul muncii îți va aduce ocazia să negociezi salariul, remunerația primită, comisionul sau să ai idei foarte bune cum să-ți îmbunătățești veniturile suplimentar.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și te va ajuta foarte mult să vorbești despre o problemă pe care o ai, să o conștientizezi și să te eliberezi de povara sa.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Mercur este chiar guvernatorul tău, iar faptul că-ți activează sectorul iubirii nu poate decât să-ți aducă beneficii în dragoste. Dacă ești singură vei flirta mai mult și vei avea ocazia să începi o poveste nouă de dragoste, iar dacă ești parte a unui cuplu, comunicarea se va îmbunătăți remarcabil.

Carieră

Ai toate șansele să scoți la suprafață un talent, să te faci remarcată printr-o pasiune pe care o duci la un alt nivel. Activitățile oratorice și creative te pot scoate din anonimat.

Bani

Încearcă să nu cheltui prea mulți bani astăzi pentru că ai tendința de a cumpăra obiecte de care nu ai neapărată nevoie.

Sănătate

Cheful de distracție este la cote înalte, viața socială se animă și tot acest context îți aduce o stare generală foarte bună. Dedică-te mai mult unor hobby-uri!

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Relația cu membrii familiei are toate șansele să se îmbunătățească dacă ești deschisă în comunicare și înțelegătoare. Poți chiar aborda teme de dialog care în trecut nu au dat rezultatele dorite. Dacă vrei să te muți singură, poți aborda cu delicatețe acest subiect, de preferat seara.

Carieră

Astăzi reușești să te detașezi de toate problemele profesionale și să te ocupi doar de tine sau de un proiect creativ personal.

Bani

Unii nativi pot investi bani în casă, pot cumpăra ceva pentru locuință și, de la caz la caz, tranzitul lui Mercur poate aduce ocazia aprobării unui credit de locuință.

Sănătate

Posibil să-ți treacă fel și fel de gânduri prin minte, mai ales legate de trecut, însă nu lăsa amintirile să te acapareze, ci mai bine ocupă-ți mintea cu o carte, cu un film bun sau poate o ieșire cu prietenii, o vizită la părinți.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Este o zi foarte bună să ieși cu prietenii și să puneți la cale planuri de viitor. Activitățile intelectuale, jocurile care stimulează mintea vă vor însufleți, așa că puteți face o seară în pijamale.

Carieră

Un proiect poate da roade în această perioadă, așa că nu te teme să mai arunci un ochi peste el astăzi să vezi dacă este totul în regulă. Este o zi bună să-ți valorifici niște talente pe care le ții ascunse.

Bani

Din punct de vedere financiar, cu Mercur în tranzit prin acest sector, te poți pregăti pentru șanse de reușită în negocieri, inclusiv salariale. Fii foarte atentă la ideile financiare care-ți vin pentru că se vor dovedi bune, dacă le vei analiza în amănunt.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și chiar este posibil să fii mai vorbăreață decât de obicei, aspect care nu va deranja pe nimeni, ba din contră, prietenii îți vor savura cuvintele.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, se pregătește să te părăsească astăzi, și poți resimți o oarecare nemulțumire interioară, aparent fără motiv. Înceracă să nu explorezi mai mult simțămintele și să nu devii acidă cu cei dragi.

Carieră

Ai mari șanse de afirmare în carieră în această perioadă, iar dacă ai un plan, un proiect la care lucrezi sau ți-ai propus un obiectiv profesional, acordă-i timp și astăzi. Merită!

Bani

Mercur va poposi în casa ta financiară și va veni cu multe idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile. Firea ta critică și analitică probabil nu le va da crezare de la început, dar nu le lăsa să zboare neexploatate.

Sănătate

Cu Soarele, energia, în zodia ta și în aspecte benefice cu restul planetelor de pe cer, probabil că simți că lumea este a ta și nimic nu te poate opri, ceea ce nu poate fi negat.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Mercur va intra astăzi în zodia ta și este de la sine înțeles că ai toate motivele de bucurie pentru că te va susține în comunicarea cu cei din jur, îți va îmbunătăți relațiile (deja tensionate de Marte) și, în plus, îți va activa viața socială și vei fi mult mai dornică să ieși și să cunoști oameni noi.

Carieră

Ai ocazia să-ți analizezi dintr-un alt unghi o serie de planuri de dezvoltare personală și profesională și vei avea idei bune despre cum să te dezvolți în direcțiile dorite. Posibile vești din străinătate sau ajutor de la o persoană care se află dincolo de granițe sau este de altă naționalitate.

Bani

Cu Mercur în tranzit prin zodia ta vei da dovadă de o bună capacitate de negociere și vei ști cum să pătrunzi în profunzimea unui dialog astfel încât să-ți atingi scopurile.

Sănătate

Este o zi bună să planifici o călătorie sau chiar să pleci într-o scurtă deplasare, să faci o plimbare în natură. Posibil să fii mai lipsită de vlagă în prima parte a zilei, dar va fi ceva trecător.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să reiei legătura cu o persoană din trecut, să te întâlnești cu un fost partener sau, în unele cazuri, să fie vorba de amintiri din trecut care să revină în memorie.

Carieră

Cu Luna în tranzit pe casa muncii, s-ar putea ca și astăzi să găsești căte ceva de făcut, fie prin casă, fie să te ocupi de niște sarcini profesionale. Nativii care lucrează dau dovadă de eficiență astăzi.

Bani

Este o perioadă bună să reiei niște situații financiare, poate niște negocieri care nu au ajuns la nicio concluzie până acum, iar astăzi poți să-ți faci un plan în acest sens, să te gândești la abordarea unui dialog financiar.

Sănătate

Către seară s-ar putea să te simți mai obosită, să nu ai prea mult chef de socializare și să preferi liniștea, intrsopecția și meditația, cu alte cuvinte să-ți dorești să petreci mai mult timp cu tine. Nu te lăsa, însă, acaparată de frici și temeri.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Viața socială se activează odată cu acest tranzit al lui Mercur prin zodia Balanță și vei fi mult mai dispusă să ieși, să cunoști persoane noi. De asemenea, în cuplu ai parte de dialoguri plăcute și șansele să se aștearnă armonia între voi sunt mari.

Carieră

Un proiect poate da roade, poți negocia avantajos niște termeni și condiții sau o persoană îți poate oferi sprijinul său pentru promovare. Dacă ești în acaestă situație, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi.

Bani

Ai toate șansele să negociezi favorabil un contract, un parteneriat de afaceri, să intri într-o colaborare sau asociere, deci poți să-ți pregătești discursul și să te gândești la remunerație.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă evită să faci excese pentru că entuziasmul momentului, mai ales dacă ieși cu prietenii, te poate face să sari calul.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

S-ar putea ca în dragoste să fii puțin încordată, tensionată, să-ți faci mai multe gânduri decât trebuie. Dacă ești la început de relație, încearcă să iei lucrurile ușor și să ai mai multă răbdare.

Carieră

Sectorul profesional îți ocupă mare parte din timp. Posibil să fii nevoită să lucrezi de acasă pentru un proiect. Dacă ești la muncă astăzi, evită conflicele cu cei din jur. Mercur îți activează sectorul carierei și-ți poate aduce multe idei bune despre cum să-ți atingi un obiectiv și, îm plus, te susține în negocieri pentru obținerea unei funcții.

Bani

Ai mari șanse să obții o sponsorizare sau cineva să investească într-un proiect al tău sau, în alte cazuri, poate fi vorba de ceva ce reușești să vinzi, însă ceva profesional, un proiect, o idee.

Sănătate

Îți pot trece prin cap fel și fel de idei și poți afla diferite remedii despre cum să vindeci o afecțiune, însă este vorba de ceva din zona spirituală, ezoterică și nu neapărat medicală.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Mercur este guvernator al iubirii tale, iar tranzitul său prin Balanță îți aduce ocazia nu doar de a socializa mai mult și a cunoaște un posibil partener (poate chiar într-o călătorie), ci și ocazia de a da refresh unor principii, unor mentalități pe care le ai vizavi de acest sector. În cuplu ai toate șansele să reașterni armonia.

Carieră

Sectorul dezvoltării personale, dar și profesionale este aspectat de Mercur, deci ai toate șansele să te înscrii la noi cursuri, seminarii, să studiezi noi domenii, să descoperi noi activități care-ți permit o mai mare cunoaștere. Sunt foarte bine susținuți cei care lucrează în turism în acaestă perioadă.

Bani

Posibil să ai niște idei despre cum să rezolvi o situație financiară, fie a partenerului de viață, fie a unei persoane cu care împarți un venit sau un bun material.

Sănătate

Pentru a-ți liniști mintea și a-ți pune în pauză toate gândurile care-ți trec prin cap, ia o pauză de la tot și pleacă într-o scurtă călătorie, într-o excursie. Chiar și o plimbare în parc te poate ajuta dacă nu ai lată variantă.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Mercur este guvernator al relațiilor tale și îți va activa, odată cu tranzitul prin zodia Balanță, sectorul intimității, prin urmare sunt toate șansele să renaști o relație aflată pe muchie de cuțit. Comunică mai mult cu persoana iubită, expune-ți fricile și temerile și lasă pasiunea să iasă la suprafață. De asemenea, un dialog cu părinții te poate ajuta și-ți poate răspunde la multe întrebări interioare, ascunse.

Carieră

Ar trebui să lași deoparte munca și orice altă activitate profesională pe care o ai și să petreci mai mult timp cu familia și persoana iubită. Cel puțin seara, pentru că ai putea primi reprișuri din partea acestora.

Bani

În această perioadă, vei avea șansa să rezolvi o situație ce ține de un credit, o moștenire, un litigiu, un bun de patrimoniu, iar negocierea în acest sens va fi de partea ta. Posibile dialoguri cu persoana iubită pe tema banilor.

Sănătate

În afară de grijile tale cotidiene pe care acum le poți duce la extrem (poți transforma un banal gând într-o adevărată axiomă), nu se întrevăd alte neplăceri sau probleme de sănătate.

Horoscop toamnă 2020. Ce îți pregătește acest anotimp, în funcție de zodia ta

Toamna vine cu schimbări bune pentru câteva zodii, cum este cea pentru nativii din Gemeni, care vor avea succes pe plan profesional.

În ceea ce privește familia, Berbecii vor avea mult de câștigat. Racii, de asemenea, sunt predispuși la schimbări majore în această toamnă! Vezi aici care vor fi principalele schimbări, pentru fiecare zodie, în această toamnă!

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscopul lunii septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie este o lună provocatoare, dinamică, atât în plan personal, cât și social. Este de remarcat faptul că planeta Marte, care este responsabilă cu modul nostru de acțiune, va intra în retrogradare pe 10 septembrie, întocmai în zodia sa de domiciliu, zodia Berbec, de asemenea o zodie cu valențe conflictuale.

Așadar, vom fi mai puși pe harță, mai tensionați și agitați și nu sunt excluse conflictele în stradă, din cauza măsurilor social-politice, aspecte care se evidențiază cu precădere către finele lunii.

Horoscop săptâmânal, 31 august – 6 septembrie 2020. „Peștii” au parte de revelații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 31 august – 6 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, chiar pe data de 2 septembrie, aspect care va aduce momente de conștientizare și ocazia de a ne bucura (sau nu) de recolta noastră.

Putem culege roadele unor implicări, putem definitiva proiecte mai vechi și putem elimina din viața noastră ceea ce este toxic.

Săptămâna 31 august – 6 septembrie 2020 se remarcă prin ingresul lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Balanță, aspect care se petrece pe data de 5 septembrie și care aduce cu sine o mai bună relaționare cu cei din jur.

Totodată, în ultima zi a perioadei analizate, Venus, planeta iubirii, va părăsi zodia Rac pentru a intra în Leu, aspect care ne va stimula să ne exprimăm sentimentele într-un mod mult mai dramatic, mai teatral.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York