Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 01/09/2020, 06:23
Actualizat: 01/09/2020, 06:27

Horoscopul lunii septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie este o lună provocatoare, dinamică, atât în plan personal, cât și social. Este de remarcat faptul că planeta Marte, care este responsabilă cu modul nostru de acțiune, va intra în retrogradare pe 10 septembrie, întocmai în zodia sa de domiciliu, zodia Berbec, de asemenea o zodie cu valențe conflictuale. Așadar, vom fi mai puși pe harță, mai tensionați și agitați și nu sunt excluse conflictele în stradă, din cauza măsurilor social-politice, aspecte care se evidențiază cu precădere către finele lunii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

În luna septembrie vei trăi iubirea și pasiunea la cote înalte. Acest sector de viață revine puternic în atenția ta și evenimentele nu vor lipsi, mai ales dacă ești singură și în căutarea unei relații. Pe de altă parte, ai mare grijă în cuplu pentru că pot izbucni conflicte greu de gestionat, iar dacă este o zonă fragilă, pot să apară inclusiv rupturi de relație, despărțiri și divorțuri.

Carieră

Ai mari șanse în carieră să culegi roadele muncii depuse, mai ales către finele lunii. Vor fi mulți Berbeci și mai ales persoane care au ascendent în Berbec care vor avansa în funcții, care vor schimba direcția în carieră și-și vor atinge obiectivele profesionale cu mult curaj. Atenție, totuși, la dialogul cu superiorii. Menține-ți calmul, indiferent de efortul pe care va trebui să-l depui.

Bani

O să crească pofta de distracție, de plimbări și vacanțe și acest context va veni la pachet și cu niște cheltuieli mai mari. Atenționarea cu adevărat importantă este evitarea jocurilor de noroc și a speculațiilor financiare, a burselor și a tuturor tentațiilor din această zonă.

Sănătate

Chiar dacă ai susținere și sănătatea îți este protejată de tranzitul Soarelui prin acest sector, nu te suprasolicita pentru că întocmai guvernatorul tău, Marte, retrogradează în zodia ta și poate aduce neplăceri legate de sănătate. Este nevoie să dai dovadă de multă responsabilitate și să eviți acțiunile impulsive și gesturile necugetate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Dacă ai ceva de rezolvat în cuplu, poartă dialogul cu partenerul de viață în prima parte a lunii pentru că ulterior situația se poate tensiona și o poți scăpa de sub control. În schimb, pentru a te folosi constructiv de contextul astrologic, încearcă să-ți reevaluezi așteptările parteneriale, chiar și dorințele sentimentale. Va fi vorba de un test al răbdării pentru nativii singuri care-și doresc o nouă relație pentru că vor avea senzația că nimic nu merge cum își doresc.

Carieră

Dcaă-ți cauți un nou loc de muncă, luna aceasta ai șanse să-l găsești și să fie și pe placul tău, mai ales să-ți aducă doza de independență și libertate de care ai nevoie pentru a funcționa la parametri optimi. Muncești cu conștiinciozitate și vei avea parte de beneficii profesionale pe măsura muncii depuse.

Bani

Cum spuneam mai sus, rodele financiare sunt direct proporționale cu munca depusă, iar contextul astrologic te susține puternic să-ți îmbunătățești veniturile. Poți avea chiar parte de evenimente neașteptate în această direcție. De exemplu, vor fi nativi care vor reuși să-și încheie un credit sau să-și plătească o datorie.

Sănătate

În a doua parte a lunii poți fi copleșită de gânduri și frământări și poți să te temi fie pentru sănătatea ta, fie pentru a celor dragi, însă tot ce trebuie să faci este să te responsabilizezi pentru că acest context astrologic pe tine te ajută foarte mult să te desprinzi de trecut, de amintiri dureroase și de vicii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

Tranzitele lunare vor activa sectorul de viață responsabil cu distracția și flirtul, prin urmare, deși nu este deloc o atitudine străină Gemenilor, iată că acum va fi și mai pronunțată. Poți cuceri ușor prin felul tău de a fi și a vorbi, mai ales că acum te vei juca maiestos cu cuvintele. În cuplu, profită și lămurește acele subiecte delicate pe care evitai să le abordezi până acum.

Carieră

Profesional nu va fi chiar cea mai bună lună pentru tine, dar pentru ca energia astrelor să fie folosită în mod constructiv, cel ami bine este să-ți reanalizez și revizuieșto obiectivele profesionale, dar și modul în care te raportezi la funcția ta, la progresul tău în carieră. Ține cont că graba poate dărâma tot ce ai construit până acum!

Bani

Luna aceasta va trebui să faci tot posibilul pentru a evita să scoți bani din buzunar, mai ales dacă ceea ce vrei să cumperi nu reprezintă o prioritate. Chibzuința de acum îți va fi benefică ulterior și chiar dacă nu poți deschide un cont de economii, cel puțin nu-i arunca pe geam. Reevalueză-ți modul în care te raportezi la finanțe, acesata este cerința contextului astrologic din această lună.

Sănătate

Sănătatea nu-ți ridică probleme, iar pentru liniștea ta, poți să mergi la un control de rutină, să faci niște analize clasice sau analize de profil pentru a înlătura orice dubiu ai.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Rac

Dragoste

Atmosfera de cuplu, deși încărcată, are șanse mari să se mai relaxeze către finele lunii, însă răbdarea nu trebuie să-ți lipsească. În prima jumătate a lunii septembrie vei resimți o mai mare nevoie de a te pune în valoare și te a te simți apreciată de partener, însă transmite-i asta cu calm și fără să faci reproșuri. Nativii singuri vor avea de învățat lecția răbdării pentru că lucrurile nu se vor lega de la sine și va fi nevoie de multă maturitate și înțelepciune.

Carieră

Cu Maret în retrograd în sectorul profesional va trebui să te ferești de conflictele cu superiorii pentru că-ți pot afecta imaginea și chiar există riscul să pierzi o funcție. Ocupă-te mai mult de revizuirea și reanaliza acestui sector de viață și numără până la trei înainte de a răspunde unei provocări. Mulți Raci vor simți nevoia de a face o schimbare profesională, însă nu trebuie să acționeze luna aceasta.

Bani

Banii nu sunt un subiect de mare interes în această lună pentru că reușești să te descurci, mai ales că vei avea sprijinul familiei. Dat fiind contextul profesional care nu-ți este pe plac și te epuizează, cumpătarea financiară, chiar economiile, sunt cel mai bun sfat pentru această lună.

Sănătate

Luna aceasta, în a doua jumătate, vei simți o reală ameliorarea a stării de sănătate și asta pentru că vei reuși să vezi cu alți ochi un astfel de context. Cu alte cuvinte îți vei recăpăta energia și mai ales optimismul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, te vei bucura de armonie în cuplu și de o mai mare deschidere către partener, vei reaprinde pasiunea și vei consolida puternic relația. Dacă ești singură, ai șanse mari să începi o nouă poveste de iubire, însă ai grijă să nu devii posesivă sau geloasă sau să pretinzi prea mult de la posibilul viitor partemer de lungă durată.

Carieră

Dacă vrei să te angajezi, luna acesta s-ar putea să găsești acea ofertă care să te satisfacă pe deplin. Cei care sunt nemulțumiți de cariera lor, de profesia aleasă pot, de asemenea, să înceapă căutările pentru că au șanse de schimbare a direcției profesionale. În plus, nu-ți lipsește optimismul și ai mare încredere în tine, iar dacă adaugi și creativitatea cu care vin la pachet astrele, obții rețeta perfectă care te ajută să te pui în evidență, să te faci remarcată.

Bani

Vor fi nativi care pe fondul nemulțumirilor profesionale vor cere o mărire de salariu sau îți vor renegocia un comision, iar negocierile acestea vor fi în favoarea lor. Șansele de a crește veniturile în luna septembrie sunt destul de mari și nu trebuie irosite.

Sănătate

După o lungă și copleșitoare perioadă în care problemele de sănătate au fost destul de accentuate, agresive, iată că a venit momentul ca situația să se mai îmbunătățească. Va trebui să dai dovadă de multă responsabilitate și maturitate vizavi de acest domeniu și dacă simți că trebuie să mergi la medic pentru analize, consult sau orice alte investigații, nu ezita să o faci.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Pentru cei singuri, contextul astrologic al lunii septembrie poate fi îmbucurător pentru că o parte dintre limitările și obstacolele întâlnite în cale se vor dizolva, însă există și riscul ca ce începe acum să rămână doar la stadiul de aventură. În cuplu este nevoie de o reevaluare a laturii sexuale, a vieții intime, de o reaprindere a pasiunii, în unele cazuri. Posibil ca unele infidelități să iasă acum la suprafață, iar unii nativi să rupă o relație care era nocivă sau bazată pe interese financiare.

Carieră

Sectorul profesional nu primește multe aspecte majore în luna septembrie, însă de menționat este Luna Nouă care se formează pe data de 17 septembrie în zodia ta și care poate aduce noi începuturi în viața personală, dar și profesională, cu precădere noi proiecte, noi asocieri cu persoane importante.

Bani

Dacă ți-ai descoperit un talent, explorează-l mai mult pentru că poate deveni o sursă de venit suplimentar. Atenție din a doua jumătate a lunii când ai tendința de a fi mult mai cheltuitoare. Tot acum va fi necesar să eviți speculațiile, bursa, jocurile de noroc pentru că poți pierde bani. Dacă nu este neapărată nevoie, evită împrumuturile și încearcă să stabilești noi termene și condiții privind cheltuielile comune cu partenerul de viață.

Sănătate

Luna acaesta profită de tranzite și relaxează-te mai mult, odihnește-te, ocupă-te de tine și încearcă să-ți îmbunătățești stilul de viață. Plimbă-te, practică un sport și petrece timp alături de cei dragi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Ține cont că Marte este tocmai planeta care ție îți guvernează relațiile și care acum retrogradează întocmai în acest sector, deci va urma o perioadă destul de tensionată, cu certuri și destul de multă agresivitate în cuplu, aspecte care pot aduce despărțiri și divorțuri. Dacă ești singură, vei simți nevoia unui partener, însă nu te aventura cu prea multă încredere în tine pentru că totul poate deveni doar o aventură și atât. Cel mai bine ar fi să-ți reevaluezi atitudinea față de partener sau de conceptul de partener, să-ți analizezi acțiunile în cuplu și să vezi ce poți îmbunătăți.

Carieră

Conflicte pot să apară și în parteneriatele de afaceri, între tine și colaboratori sau asociați, deci încearcă să depui un efort mai mare pentru a menține relațiile bune. Sunt încurajate în schimb studiul și dezvoltarea prin cunoaștere, așa că poți profita pentru a te înscrie la un curs nou de perfecționare profesională, de perfecționare a unor abilități pe care deja le ai.

Bani

Cumva este o perioadă bună pentru a vedea ce anume te nemulțumește financiar. Dacă ești implicată în mai multe proiecte, va trebui să vezi care dintre ele nu merită eforturile tale și îți consumă mai multe resurse decât îți oferă beneficii materiale, și la acelea ar trebui să renunți.

Sănătate

Este o perioadă bună pentru a face ordine și pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață abordat. Acordă mai multă atenție alimentației, odihnei și mișcării. Dacă ai trecut printr-o problemă de sănătate, acum te poți recupera mult mai ușor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Viața socială este foarte activă în prima parte a lunii și ai ocazia să te distrezi mai mult, să cunoști noi persoane și chiar să începi flirturi nevinovate care să te ducă la mari pasiuni. În cuplu pot apărea gelozii din cauza nevoii de independență, fie a ta, fie a partenerului de viață. Marte este totuși guvernator al relațiilor tale, deci în mișcarea sa retrogradă poate aduce conflicte în cuplu și chiar discuții acide care pot ajunge până la rupturi.

Carieră

Profesional nu este o perioadă în care să demarezi proiecte noi, ci mai degrabă ar trebui să te preocupi de revizuirea modului în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă. Nu sunt excluse tensiunile între colegi, șicanele și replicile acide. Este nevoie de mai multă responsabilitate, iar dacă simți că nu te definește meseria, acum poți căuta să te reorientezi în carieră, cel puțin la modul informativ.

Bani

Veștile financiare sunt bune, însă abia din a doua jumătate a lunii. Poți simți că se ridică niște bariere, că se leagă lucrurile mai repede, însă va trebui să eviți excesele de orice fel, inclusiv tendința de a câștiga banii rapid și prin mijloace nu tocmai morale. Evită orice formă de speculație, joc de noroc, bursă.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mai accentuat în acaestă perioadă, fie pentru că tu îl resimți așa din cauza faptului că jobul te nemulțumește, fie pentru că vin multe responsabilități pe capul tău. Oricum ar fi, evită suprasolicitarea și odihnește-te corespunzător pentru că Marte îți este guvernator secundar și te poate forța să iei o pauză dacă nu o iei de bună voie. Evită viteza și orice gest impulsiv, necugetat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Tot ce ai clădit în ultimele două luni se poate pierde dacă nu dai dovadă de maturitate și înțelepciune. Marte retrogradează în sectorul iubirii și poate aduce conflicte care conduc la despărțiri dacă nu sunt gestionate atent. Reevaluează-ți sentimentele și modul în care te raportezi la persoana iubită. Dacă ești singură, tendința de a intra în aventuri sentimentale este mare, însă și existp și riscul de a nu trece de acest stadiu.

Carieră

Ai multe ocazii una caeasta de a te pune în evidență, de a te aforma prin propriile talente și abilități. În plus, după jumătatea lunii îți va reveni entiziasmul și vei fi mult mai determinată să te faci remarcată și chiar vei reuși să atragi atenția unor persoane importante, cu funcție care pot investi într-un ideal al tău, te pot susține chiar și cu un sfat într-un proiect pe care-l ai.

Bani

Jupiter este guvernatorul tău și revine în mers direct întocmai în sectorul sectorul financiar, deci jumătatea lunii se anunță mult mai plină de oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile. Posibil ca unele investiții făcute să înceapă chiar să dea roade.

Sănătate

Același Jupiter este responsabil și cu starea ta de bine, așa că vei reuși să-ți recapeți în mare parte optimismul caracteristic și să vezi viața cu alți ochi. Atenție la excese!

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

Dcaă ești singură, te atrage aventura, flirtul, distracția și mai puțin o relație stabilă, însă sunt și șanse pentru acei nativi care asta visează. În cuplu reaprinzi pasiunea, iar viața intimă capătă energie și culoare. Ai ocazia să consolidezi relația. În schimb. Atenție la conflictele cu familia, cu părinții, care pot fi mult prea autoritari și impunători și pot interveni inclusiv în viața ta de cuplu.

Carieră

Dacă îți cauți un loc de muncă, luna aceasta ai șanse să găsești un job pe măsura pretențiilor tale, însă va trebui să dai dovadă de responsabilitate și perseverență. Poți fi ajutată de o persoană cu funcție în această direcție. Șansele de avansare există pentru nativii Capricorn, însă doar dacă au învățat să-și asume responsabilități și să fie maturi în decizii și acțiuni.

Bani

Încă se întrevăd nemulțumiri financiare pentru tine și ai face bine să nu apelezi la economii, ba chiar să mai încerci să pui un ban deoparte. Cu toate astea, este o situație de moment care lunile viitoare se va îmbunătăți remarcabil.

Sănătate

Saturn este guvernatorul tău, iar luna aceasta își va reveni în mers direct întocmai prin zodia ta, deci vei reuși să te redresezi, să te remontezi și să devii mult mai responsabilă cu viața ta. După cum observi, acest cuvânt apare destul de des în exprimare și nu este întâmplător. Este chiar lecția pe care Saturn ți-o cere să o asimilezi pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

Ai toate motivele de bucurie luna aceasta pentru că Venus, planeta iubirii, îți va tranzita sectorul relațiilor și al căsătoriei, deci șansele e a reașterne armonia în cuplu, de a-ți regăsi echilibrul sentimental sunt foarte mari. De asemenea, dacă ești în căutarea iubirii, ușile se deschid și poți lega noi relații, mai laes cu persoane pe care le cunoști prin intermediul unor hobby-uri comune.

Carieră

Marte, în retrogradarea sa pe casa comunicării tale, te poate face foarte agresivă verbal, foarte acidă în exprimare și mai ales foarte directă, iar aceste aspecte, raportate la viața profesională pot aduce conflicte majore cu superiorii care îți pot afecta nu doar imaginea, ci și funcția. Reanalizează beneficiile pe care ți le aduce locul de muncă și vezi ce anume poți îmbunătăți. Posibil să realizezi că ai bevoie de o nouă direcție profesională.

Bani

Dacă te lași pradă câștigurilor rapide și promisiunilor de îmbogățire, te asigur că vei pierde bani. Nu te atinge de economiile tale și evită investițiile momentan. Mare atenție și la negocieri pentru că poți ieși în pierdere. În schimb, poți reveni asupra unei negocieri făcută în ultima perioadă și poți rediscuta condițiile.

Sănătate

O parte dintre fricile, grijile și frământările tale se vor dizolva după prima jumătate a lunii, însă va fi nevoie să fii mai responsabilă vizavi de starea ta de sănătate și să mergi la control dacă simți că ceva este în neregulă. Ai ocazia să vindeci acum!

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Luna septembrie îți deschide porțile unei vieți sociale foarte active. Ai chef de ieșit în lume, de distracții și astfel poți cunoaște persoane noi de care să te îndrăgostești și cu care să începi noi povești de iubire. Dcaă ești parte a unui cuplu, ai grijă la gelozii. Poți dizolva niște temeri avute și poți reaprinde pasiunea, ceea ce te va uni și mai mult de partener.

Carieră

Asocierile și colaborările se pot dovedi fructoase pentru tine și ai șansa să primești sprijinul unei persoane importante, cu funcție, într-un proiect personal. Totuși, ai răbdare dacă pregătești lansarea unui proiect până la finele lunii. Tot acum și cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Bani

Marte va retrograda în sectorul financiar, deci fără îndoială că ți se cere o reevaluare a modului în care-ți administrezi finanțele, dar și a modului în care-ți câștigi banii. Pot exista multe conflicte care să pornească de la caest subiect, atât în cuplu, cât și în afacerile persoanle și există chiar și riscul unor tăieri din salariu. Cumpătarea este cel mai bun sfat, dar și evitarea împrumuturilor!

Sănătate

Deși nu se întrevăd probleme de sănătate majore, ai tendița de a te desconsidera singură. Dacă tu nu-ți dai valoare, nici ceilalți nu o vor face, așa că încearcă să-ți reconsideri atitudinea față de propria ta persoană pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului