Ilie Dumitrescu, alături de Gică Popescu: ”Are nevoie de o șansă. El a recunoscut, a plătit și plătește pentru greșeala pe care a făcut-o”

Publicat: 08 03. 2014, 14:05
Actualizat: 29 07. 2014, 18:50

Fostul fotbalist român Ilie Dumitrescu a comentat situația lui Gică Popescu, condamnat la 3 ani și o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor, deși a returnat statului suma păgubită.

Dumitrescu consideră că ”justiția își face datoria”, dar că, în cazul lui Gică Popescu, acesta ”are nevoie de o șansă”, deoarece ”și-a plătit datoria către stat”. Din acest motiv, fostul mare internațional a declarat că se alătură petiției online pentru salvarea colegului său din Generația de Aur.

”Justiția a demonstrat de o bună bucată de vreme că-și face datoria. Cred  că trebuie să se înțeleagă că justiția a intrat pe un făgaș normal. Eu nu am pregătirea să dau verdicte în justiție, dar vreau să particip la această petiție, pentru că e vorba de prietenul meu cel mai bun de la națională. Gică Popescu are nevoie de o șansă. El a recunoscut, a plătit și plătește pentru greșeala pe care a făcut-o, și-a plătit datoria către stat. Omul ăsta are dreptul la o viață nouă, are nevoie de o petiție, de semnături, să scape de aceste momente cumplite. Eu și Hagi și toți colegii din generația noastră vom fi alături de el. A greșit și plătește pentru asta, dar trebuie să i se dea dreptul să se reabiliteze în societate”, a declarat Ilie Dumitrescu.