Imagini de nedescris! Elev bătut grav de un altul, deși cere îndurare / Martorii filmează și nu intervin – VIDEO

Publicat: 04 02. 2020, 17:18

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile și pe filmare se poate observa cum elevul abuzat își cere scuze și cere îndurare, în timp ce agresorul îl lovește cu pumnii și picioarele.

În acest timp, mai mulți tineri sunt matori la incident, însă în loc să intervină sau să cheme un adult în ajutor, filmează întreaga scenă.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în legătură cu altercația în care sunt implicați mai mulți tineri, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Bralostita, ar fi agresat fizic un baiat de 14 ani, din Scaesti. Politistii continua cercetarile sub supravegherea unitatii de parchet competente, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmând ca in functie de materialul probator administrat să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj potrivit craiovaforum.ro

Sursă FOTO / VIDEO: Avizier Filiași / Facebook