Incidente la Lyon înainte de meciul cu Manchester United

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 05 06. 2012, 04:54
Patru adolescenți au fost reținuți, miercuri, în centrul orașului Lyon, în urma ciocnirilor cu suporteri englezi, cu câteva ore înainte de meciul Olympique Lyon - Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează AFP citând surse din cadrul poliției.

Patru adolescenți au fost reținuți, miercuri, în centrul orașului Lyon, în urma ciocnirilor cu suporteri englezi, cu câteva ore înainte de meciul Olympique Lyon – Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează AFP citând surse din cadrul poliției.

Cei patru tineri sunt suspectați că ar fi la originea provocărilor multiple la adresa suporterilor englezi, strânși la un bar din centrul orașului, lansând diverse obiecte în direcția lor. Autoritățile au anunțat că 800 de polițiști au fost mobilizați pentru acest meci, iar mai multe autocare au fost închiriate pentru transportarea suporterilor englezi la stadionul Gerland.

Potrivit poliției, alte incidente au avut loc în cursul după-amiezii, în apropiere de piața Bellecour, între circa 200 de suporteri englezi și câteva zeci de tineri din Lyon.