ISU București, solicitat să intervină în 85 de cazuri după ploile de vineri. Sectoarele 1 și 2, cele mai afectate

Publicat: 26 05. 2012, 10:41
Actualizat: 26 05. 2012, 19:27

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din București a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri de imobile, cele mai afectate zone din Capitală fiind Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanți, Șoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu și Mărăști.

Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase de vineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” al Municipiului București a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri și locuințe.

„Pe sectoare, situația intervențiilor se prezintă astfel: Sectorul 1 = 31, Sectorul 2 = 31, Sectorul 3 = 5, Sectorul 4 = 14, Sectorul 6 = 1”, precizează ISU într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Cele mai afectate zone din București au fost Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanți, Șoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu și Mărăști.

Pentru limitarea și înlăturarea efectelor inundațiilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” al Municipiului București a intervenit cu 64 autospeciale cu apă și spumă, șase autocamioane de intervenție, șase autospeciale de intervenție și comandă, 29 motopompe și 391 pompieri.