Mai multe locuințe și gospodării din județul Constanța, grav afectate în urma ploilor

Publicat: 01 02. 2015, 19:54

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanța, în urma precipitațiilor înregistrate în ultimele ore în județul Constanța, mai multe locuințe au fost afectate de apa care a pătruns în gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în orașul Cernavodă doi pereți ai unei locuințe din chirpici au fost serios afectați, reprezentanții Primăriei fiind prezenți la fața locului pentru evaluarea pagubelor. În satul Pietreni, comuna Deleni, unul dintre pereții unei case de chirpici s-a dărâmat, în timp ce o anexă a gospodăriei a fost dărâmată complet, astfel că reprezentanții autorităților locale au luat decizia mutării familiei la rude.

În satul Șipote, aparținând comunei Deleni, o casă este în pericol de prăbușire în urma infiltrațiilor, iar familia a fost mutată la rude.

În localitățile Valu lui Traian și Saligny două curți și anexele gospodărești au fost inundate, autoritățile intervenind cu pompe pentru evacuarea apei.

În comuna Oltina, o persoană a fost mutată din locuința sa, avariată în urma infiltrațiilor. Până la remedierea problemelor, persoana va locui în Casa Agronomului din localitate.

Tot la Oltina, subsolul școlii a fost inundat, reprezentanții Primăriei intervenind pentru scoaterea apei.