Marius Budăi trage semnalul de alarmă! Fostul ministru al Muncii: „Peste 600.000 de români au rămas șomeri în pandemie”

Publicat: 27 07. 2020, 06:29
Actualizat: 27 07. 2020, 07:55
Marius Budăi trage semnalul de alarmă! Fostul ministru al Muncii: „Peste 600.000 de români au rămas șomeri în pandemie”

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, anunță că aproape 630.000 de români au rămas fără serviciu în pandemie, chiar dacă actualul ministrul al Muncii anunță că în țara noastră sunt acum mai mulți oameni angajați decât pe vremea guvernului PSD.

„Minciuna, politica de casă a PNL”, îi critică Budăi pe liberali.

După ce a dovedit că nu știe să interpreteze cifrele dintr-un tabel, referitor la o situatie privind pensiile, doamna Violeta Alexandru recidivează! V.A. pare s-o fi luat pe urmele lui Cîțu! Visează locuri de muncă, în vreme ce românii se plâng că au rămas șomeri.

Inspecția Muncii transmite Blocului Național Sindical că s-au pierdut 628.478 de locuri de muncă, din martie până în iunie.
Numai Violeta Alexandru visează pe Facebook că în România am avea cu 5.000 de angajați mai mulți decât în guvernarea PSD.

Au încetat peste 890.000 contracte de muncă

Doamna Alexandru, coborâți din turnul de fildeș și mergeți printre oameni, să vedeți câți se plâng că au rămas fără loc de muncă, dar și ce părere au despre „mărețele realizări” ale dumneavoastră, pe care, de altfel, vi le-a taxat recent și un fost coleg din Guvernul Cioloș.

Poate aflați și dvs., doamnă, că, de fapt, situația la zi este urmatoarea: au încetat peste 890.000 de contracte de muncă, dintre care peste jumătate sunt contracte unice.

Deci, dragi cetățeni români, nu este „adevărat că v-ați pierdut locurile de muncă, ba chiar aveți mai multe! Așa vă spune V. Alexandru! Voi ce spuneți?”, anunță Marius Budăi.

ANALIZĂ. Ce-au făcut pandemia de COVID-19 și maturizarea pieței din serviciile de administrare a personalului. Câți șomeri avem acum și care sunt prioritățile la angajare

După o ascensiune fulminantă (creștere de 337% în 2018 față de 2009), piața locală a serviciilor de HR ar urma să cunoască în acest an o creștere negativă de 735 milioane lei.

Conform unei analize a KeysFin transmisă Gândul.ro, 2020 ar fi primul an de corecție al industriei de administrare a personalului din ultimul deceniu analizat, ca urmare a maturizării pieței și a pandemiei de COVID-19.