„Mi-ai lovit copilul”. O femeie cu un prunc în brațe, bătută cu o coadă de mop în autogara din Zalău- VIDEO

Publicat: 27 04. 2019, 17:02

Șoferul a venit nervos cu o coadă de mop și a început să o lovească pe femeia care cerșea în autogara din Zalău. Femeia avea în brațe un copil, și în momentul în care s-a aplecat, pentru a se feri de lovituri, copilul a fost lovit. Toată întâmplarea a fost urmărită de trecători și de băiatul mai mare al femeii care a stat la câțiva metri de mama lui în momentul în care aceasta era bătută. Femeia striga: „Mi-ai lovit copilul”, în timp ce încerca să se apere. În final, bărbatul a lovit cu bățul de asfalt, iar arma s-a rupt în două.

Potrivit informațiilor furnizate de cei care au vizualizat imaginile pe pagina de Facebook „Luptăm pentru România”, bărbatul este șofer de autobuz și în trecut a avut meseria de polițist.

Cei mai mulți dintre cei care au comentat această întâmplare au susținut că agresorul ar trebui pedepsit pentru fapta sa. Alții susțin că, probabil femeia a fost prinsă la furat, dar nicidecum nu ar fi trebuit să fie tratată cu bătaia. Alții trag un semnal de alarmă cu privire la minorul care a fost martorul întâmplării.