Mihai Tudose, despre accidentul lui Bode: Se face inventarul la proști sau ce? Ăla gonea ca la raliu și ministrul dormea pe banchetă – FOTO / VIDEO

Publicat: 06 09. 2020, 10:33
Actualizat: 06 09. 2020, 10:34

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a comentat accidentul în care a fost implicat Lucian Bode și declarațiile pe care le-a oferit acesta la câteva zile după incidentul despre care a susținut că nu este el responsabil.

Fostul premier este de părere că faptul că ministrul Transporturilor pasează responsabilitatea către șoferul SPP este un fapt „hilar”, punctând faptul că „demnitarul spune când și unde trebuie să ajungă”.

Mihai Tudose, despre accidentul lui Bode și explicațiile date de demnitar: Sunt halucinante!

„Se face inventarul la proști sau ce? Deci, ăla gonea că la raliu, depășea coloane de mașini pe linia continuă și ministrul dormea pe bancheta din spate, în loc să se simtă că-n parcul de distracții? Demnitarul spune la ce ora și unde vrea să ajungă, la fel cum, tot demnitarul, spune dacă nu vrea să fie dus că pe un sac de cartofi. Nu există că tu să spui că nu te grăbești și șoferul să vrea să îți ofere senzații țări! Nu poți să ne explici cum tu habar nu aveai ce făcea șoferul! Oricum, este amețitor cât de bine știa doamna Turcan ce făcea ministrul pe bancheta din spate… Tulburător! Șoferul e vinovat, în cazul oricărui accident, că doar nu o fi pasagerul de pe bancheta din spate, dar nu ne jigni inteligență. Vii și ne spui că tu ai fi vrut să nu te ducă exact că la raliu, dar dormeai confortabil pe bancheta – căci, nu e așa, se doarme extraordinar, și n-ai avut timp să mai zici și tu ceva. Ajungem în logică în care mai au de zis că polonezii din mașină lovită sunt membri ai Internaționalei Socialiste. Dacă erau români, cel mai probabil, erau PSD-iști. Explicații halucinante!”, a declarat Tudose pentru debraila.ro.

Lucian Bode, primele reacții după accident

„Îmi cer scuze față de toți cei care au avut de suferit în urma acestui nefericit incident. Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească sau să nu folosească semnalele acustice și luminoase, dacă mașina e echipată. Demnitarul îi transmite șoferului destinația și ora la care dorește să ajungă. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl va urma și de ducerea în siguranță la destinație a demnitarului. În astfel de deplasări nu există „ne grăbim”, există doar „ajungem în siguranță la destinație”, a declarat, vineri, la ministrul Transporturilor, Lucian Bode.