Nouă dintre răniții accidentului de pe A2 rămân internați la Floreasca

Publicat: 13 07. 2014, 20:05
Actualizat: 02 02. 2019, 04:04

Una dintre persoanele în stare gravă are traumatism cranio-cerebral, iar o alta, politraumatisme, a mai precizat coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

La Floreasca au fost aduși 14 dintre răniții în accidentul de pe A2. Cinci dintre aceștia, după ce au fost examinați de medici, nu au necesitat internare.

Alți șapte răniți au fost transportați la Spitalul „Sf. Pantelimon”, șase la Bagdasar-Arseni, iar unul, la Elias.

Toate persoanele aduse la spitale din Capitală au fost rănite în accidentul în care au fost implicate un autocar al unei firme private de transport și un autoturism.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe sensul de mers spre litoral, la kilometrul 23, unde autocarul ar fi fost acroșat de autoturism, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe o parte.

Polițiștii spun că autocarul ar fi fost acroșat din lateral de un autoturism condus de o femeie. Cei doi șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Autocarul a fost ridicat șí repus pe roți cu ajutorul unor utilaje și va fi inspectat din punct de vedere tehnic, au precizat reprezentanții Poliției Rutiere.

În autocar se aflau 43 de persoane. Pasagerii care nu au fost răniți au fost preluați de microbuze ale aceleiași firme de transport.

Circulația pe A2 a fost restricționată temporar pe o bandă, din cauza accidentului.