O tânără de 23 de ani a ajuns la spital după ce a fost atacată de câini în stațiunea Mamaia

Publicat: 15 12. 2013, 13:27

O tânără în vârstă de 23 de ani, cetățean străin, a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce a fost atacată de mai mulți câini în timp ce se plimba prin stațiunea Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, cadrele medicale au fost anunțate prin 112, sâmbătă, în jurul orei 18.40, că o femeie a fost rănită după ce a fost atacată de mai mulți câini în zona Hotelului Parc din Mamaia.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primele îngrijiri victimei, ce suferise mai multe plăgi mușcate, după care au transportat-o la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Conform sursei citate, femeia mușcată de câini este cetățean străin.

Șeful Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Rodica Tudoran, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că femeia a primit îngrijiri de specialitate, i-au fost dezinfectate rănile suferite, care nu erau grave și i-a fost administrat vaccinul antitetanic. Apoi, ea a fost trimisă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru tratamentul antirabic.

Conform martorilor, turista se plimba sâmbătă seară prin stațiunea Mamaia, iar în zona Hotelului Parc a fost atacată de mai mulți câini comunitari, s-a speriat, a luat- o la fugă, iar un câine a mușcat-o, victima fiind salvată după intervenția taximetriștilor din zonă.

Reprezentanții Poliției Județene Constanța spun că până la ora transmiterii acestei știri nu a fost depusă nicio reclamație privind acest incident.