OPERAȚIUNE. Unul dintre cei mai temuți gangsteri din India, care a ucis opt polițiști, împușcat mortal în urma unei curse nebune / Este cutremurător ce a făcut mafiotul

Publicat: 10 07. 2020, 07:00

Celebrul gangster indian Vikas Dubey a fost împușcat mortal de poliție, după ce a ucis opt polițiști. Bărbatul a traversat cinci state, în speranța că va scăpa, dar autoritățile l-au prins în Madhya Pradesh.

Vikas Dubey, celebrul gangster indian care a omorât cu sânge rece opt polițiști, a fost împușcat mortal, vineri dimineața, scrie dw.com.

Poliția din Uttar Pradesh a anunțat că gangsterul a fost ucis după ce ar fi încercat să fugă din nou. Dubey ar fi încercat să profite de momentul în care camion care îl transporta s-a răsturnat.

Incidentul s-a produs în timp ce Dubey era adus în orașul său natal, Kanpur, pentru a-și primmi pedepsa. Dubey a luat pistolul unui polițist rănit și a tras în oamenii legii, care au ripostat cu focuri de armă.

Dubey a fost arestat în orașul Ujjain din statul Madhya Pradesh, joi dimineață, după ce a reușit , timp de o săptămână, să scape de poliție. A fost predat vineri poliției din statul său natal, Uttar Pradesh.

Dubey a fost observat miercuri, la o casă de oaspeți din Delhi. Joi, Dubey a ajuns în Ujjain pentru a se ruga la templul Mahakal, unde a fost identificat de un vânzător și a fost surprins de camerele de securitate.

Criminalul a fost să se roage la templu

Asasinul s-a oprit chiar și pentru un selfie, deși telefoanele mobile sunt interzise în templu. Se pare că a fost neînarmat în lăcașul sfânt.

Dubey s-a confruntat cu poliție, care l-a capturat. „Vikas Dubey este un criminal înfiorător și încă din tinerețe a fost implicat în uciderea mai multor polițiști. A fost arestat la templul Mahakal”, a anunțat Narottam Mishra, ministrul de interne din Madhya Pradesh.

Dubey avea legături strânse cu unii lideri politici.

Vikas Dubey, acuzat de 60 de crime, jafuri și răpiri, a ajuns săptămâna trecută în atenția publicului, după ce organizația lui criminală a ucis opt polițiști. Mai mulți polițiști au mers să-l aresteze pe Dubey în localitatea lui de reședință din statul Uttar Pradesh, dar au devenit țintele mafioților, care au tras asupra lor de pe acoperișuri.

A decapitat un polițist cu toporul și i-a smuls unghiile!

Dincolo de folosirea armelor, Dubey a dat dovadă de o cruzime maximă: gangsterul i-a tăiat capul cu un topor și i-a smuls unghiile unui polițist.

Unii politicieni au susținut că Dubey s-a predat poliției pentru a nu fi ucis. Dubey a recunoscut că i-a ucis pe cei opt polițiști, ba chiar ar fi dorit să le ardă cadavrele în ulei, dar nu a mai reușit, deoarece la fața locului au ajuns alți colegi ai victimelor.

Gangsterul era acuzat și de asasinarea unui lider al Partidului Bharatiya Janata, Santosh Shukla, într-o secție de poliție, dar și a unui director universitar.