SCANDAL cu bâte, săbii, și focuri de armă, într-un oraș din Vaslui. Peste 100 de polițiști și jandarmi au intervenit, pentru a potoli aproape 200 de persoane care se băteau la miezul nopții

SCANDAL cu bâte, săbii, și focuri de armă, într-un oraș din Vaslui. Peste 100 de polițiști și jandarmi au intervenit, pentru a potoli aproape 200 de persoane care se băteau la miezul nopții
SCANDAL cu bâte, săbii, și focuri de armă, între 200 de persoane, într-un oraș din Vaslui (FOTO: vremeanoua.ro)
Publicat: 05/06/2020, 16:40
Actualizat: 05/06/2020, 16:49

Aproximativ 200 de persoane din două clanuri rivale au dus adevărate lupte de stradă, în noaptea de joi spre vineri, în orașul Murgeni din județul Vaslui. S-au bătut cu bâte și săbii, dar s-au tras și focuri de armă.

În zonă au fost trimiși peste o sută de polițiști din trupele speciale și jandarmi, pentru a opri scandalul izbucnit la miezul nopții, informează stirileprotv.ro.

Trei răniți au ajuns la spitalul-suport Covid-19, din Bârlad, pentru că aceștia se aflau în izolare la domiciliu, după ce s-au întors recent din Franța.

Unul dintre răniți a fost împușcat, iar altul a fost lovit cu mașina. Un al treilea rănit a fost lovit dur cu bâtele.

Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor, uz de armă fără drept și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Măcel între două clanuri din Brașov. În urma loviturilor, un om a murit!

Un bărbat a fost ucis în bătaie, la începutul lunii mai, după ce două clanuri din Brașov s-au războit, pe viață și pe moarte. În urma incidentului, nouă persoane au fost reținute și acuzate de omor.

Potrivit evz.ro, un adevărat război s-a iscat vineri între două clanuri din comuna brașoveană Crizbav. Bărbații s-au bătut cu bâtele, dar și cu pumnii și picioarele, unul din ei fiind, în cele din urmă, ucis. Un tânăr de 31 de ani a suferit rani grave la cap si abdomen în urma loviturilor încasate cu bâte și cu picioarele de la rivali. El a fost preluat de un echipaj al ambulanței, dar nu a putut fi salvat.

Măcel în Ploiești. Două clanuri de romi au făcut prăpăd în oraș. Unii la audieri, alții la spital!

Un conflict puternic a izbucnit și în Ploiești, în seara zilei de 12 mai, între două clanuri de romi din oraș. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și nici măcar polițiștii nu i-au putut potoli pe scandalagii. Doar la apariția luptătorilor din trupele SAS „bombardierii” s-au potolit.

Incidentul a izbucnit în jurul orelor 19.00, pe strada Căpșunelor, din cartierul Bereasca. După ce în zonă au venit jandarmii și luptătorii SAS, bătăușii au depus „armele” – bâte și răngi, lanțuri.

FOTO & VIDEO: vremeanoua.ro

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase