Plenul Camerei a adoptat cu majoritate de voturi Raportul Comisiei Udrea

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 02 03. 2012, 08:30
Deputații au adoptat, marți, proiectul de hotărâre privind Raportul comisiei de anchetare a activității ministrului Turismului, Elena Udrea, cu majoritate de voruri, documentul urmând să fie transmis Comisiei Juridice pentru un raport privind cererea ce umărire penală a ministrului PDL.

Deputații au adoptat, marți, proiectul de hotărâre privindRaportul comisiei de anchetare a activității ministruluiTurismului, Elena Udrea, cu majoritate de voruri, documentul urmândsă fie transmis Comisiei Juridice pentru un raport privind cerereace umărire penală a ministrului PDL. Proiectul de hotărâre a fostadoptat cu 125 de voturi „pentru”, 98 „împotrivă” și patruabțineri.

Viceliderul PSD Aura Vasile a venit cu un amendament laarticolul 5 al proiectului de hotârâre propunând ca acesta să fiemodificat „pentru a da posibilitatea doamnei ministru să-șidovedească nevinovăția”, și să fie în acord cu Constituția, iaracest articol să prevadă că, potrivit articolului 155 dinRegulamentul Camerei Deputaților, se va întocmi un raport cuprivire la cererea de urmărire penală a ministrului PDL.

Mediafax