Povestea INCREDIBILĂ A HOȚILOR CARE AU FURAT „geamantanul cu 1 milion de euro” de la Ploiești. ȘI-AU CUMPĂRAT O LIMUZINĂ ȘI AU FUGIT DIN ȚARĂ

Povestea INCREDIBILĂ A HOȚILOR CARE AU FURAT geamantanul cu 1 milion de euro de la Ploiești. ȘI-AU CUMPĂRAT O LIMUZINĂ ȘI AU FUGIT DIN ȚARĂ
Publicat: 23/04/2012, 19:27
Actualizat: 24/04/2012, 00:43

Patru suspecți au fost capturați la graniță, în jaful de un million deeuro de la Ploiești. Polițiștii de frontieră dela Nădlac i-au depistat pe suspecți în timp ce aceștia încercau săiasă din țară, într-un autocar. Cei patru au fost predațianchetatorilor prahoveni.

CINE ESTE „BĂTRANICA” MISTERIOASĂCĂREIA I S-A FURAT UN MILION DE EURO. Plus: Unul dintre hoți a fostprins cu 118 mii euro înbuzunar

DETALII NOI DESPREFURTUL DE LA PLOIEȘTI. CUM S-AU TÂLHĂRIT HOȚII ÎNTRE EI:FURTUL DE UN MILION DEEURO de la Ploiești. Polițiștii scot cu foarfeca din zid baniifurați. VIDEO. Plus: hoții, jefuiți și ei după ce au „aruncat cueuro” în lăutari

Potrivit polițiștilor de frontieră, suspecții au fost prinși, înnoaptea de duminică spre luni, într-un autocar care se îndreptaspre Spania.

Unul dintre cei patru, Viorel G., în vârstă de 39 de ani, eradeja în atenția poliției din Prahova. Asupra acestuia și a celortrei complici a fost găsită suma de 10.000 de euro. Viorel G. asusținut că banii sunt o parte dintr-o sumă găsită într-o groapădin apropierea unei balastiere. El a mai spus a împărțit baniialtor două persoane, pentru a nu risca să depășească plafonul sumeicu care putea ieși legal din țară.

Banii furați, zidiți în casele hoților

Alți trei suspecți aflați pe lista Poliției au reușit deja săfugă din țară, cel mai probabil ajungând în Italia. Anchetatorii aureușit să recupereze alți 40 de mii de euro din banii furați,bancnotele fiin ascunse în zidurile caselor suspecților. Sursejudiciare au declarat pentru Gândul că hoții ar fi cheltuit alți 50de mii de euro cumpărând o limuzină. Lipsesc, totuși, restulbanilor din milionul reclamat ca fiind furat, iar polițiștiiverifică mai multe piste, în acest moment.

Milionul din geamantan

Ancheta în cazul milionului de euro care ar fi dispărut dintr-ocasă nelocuită din a fost declanșată după ce o femeie a reclamatfurtul la Poliție. Banii ar fi fost ascunși într-un geamantan șiproveneau din tranzacții imobiliare realizate în urmă cu treiani.

Polițiștii spun că este unul dintre cele mai mari furturi comisevreodată într-o locuință din România. Asta dacă suma indicată devictimă este cea reală.

De teamă ca banca să nu fie afectată de criză și să piardă baniidepuși, femeia i-a scos și depozitat într-un corp al unei caseapropiate de cea în care locuiau părinții ei. Surse judiciare audeclarat pentru gândul că reclamația a fost depusă în 16 ianuarie,principala problemă fiind aflarea faptului că această sumă de bania existat sau nu, precum și valoarea sumei de bani furate, în cazulîn care acest furt s-a produs.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...