Președintele USR Găvojdia a bătut o tânără, după ce a fost acuzat de aceasta că i-a furat pantofii

Publicat: 10 01. 2020, 10:48

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate de polițiști.

„A fost depusă la Poliția municipiului Lugoj o plângere din partea unei femei pentru lovire, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire. Plângerea a fost trimisă Parchetului de pe lângă Judectoria Lugoj, iar după ce se va întoarce la Poliție vor fi audiate părțile implicate în acest scandal”, a spus Voicilă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că dosarul penal a fost deschis pe numele Ramonei Dzitac, președinte al USR Găvojdia, aceasta fiind acuzată că ar fi bătut o tânără care ar fi acuzat-o de furt.

„Persoana vătămată a reclamat că femeia care a agresat-o i-ar fi furat o pereche de pantofi și un costum de baie la o petrecere și și-ar fi recunoscut, ulterior, bunurile, în niște poze. Când a contactat-o pe cea care i-ar fi furat lucrurile pentru a i le înapoia, a fost agresată”, au spus sursele.

Reprezentanții USR Timiș au precizat că, în urma acestui incident, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcție, iar filiala județeană urmează să analizeze cazul și să ia măsuri pe linie politică împotriva acesteia.