Puiu Hașotti rămâne internat la Floreasca. Ministrului Culturii i s-a făcut rău înainte de ședința de guvern, acuzând „înțepături” la inimă

Publicat: 01 09. 2012, 13:37
Actualizat: 29 09. 2018, 20:25

Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, a acuzat, sâmbătă, la Guvern, „înțepături” în zona inimii, două echipaje SMURD intervenind la fața locului.

UPDATE 13. 31 Ministrul Culturii, Puiu Hașotti rămâne internat la Spitalul Floreasca, au declarat pentru gândul reprezentanții unității sanitare. „Ministrul a avut un puseu de tensiune. O perioada va rămâne internat în spital pentru a fi supus mai multor investigații”, a precizat  dr. Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca.

UPDATE 11. 20 „Ministrul a ajuns în urmă cu câteva minute la Spitalul Floreasca. Starea lui este una stabilă. Era conștient atunci când a ajuns la spital. Puiu Hașotti este acum supus unor investigații medicale pentru a se stabili cauza pentru care a acuza dureri la nivelul inimii”, a declarat pentru gândul dr. Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca.

UPDATE Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, se află la Spitalul Floreasca, unde i se fac investigațiile necesare după ce a avut o criză hipertensivă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții unității sanitare.

Sâmbătă dimineață, înaintea ședinței de Guvern, Hașotti a ieșit din sala de ședință, împreună cu ministrul Sănătății, Vasile Cepoi.

Cei doi miniștri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta.

„Vedeți că întârzii puțin, mă duc cu domnul Cepoi să îmi facă un control, mă înțeapă inima”, i-a spus Hașotti premierului, care a intrat în sala de ședințe. Puiu Hașotti își ținea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigații ministrului Culturii.

Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu mașina sa.

Vom reveni cu informații.