Raed Arafat, în ziua alegerilor locale: Nu au fost probleme speciale la secțiile de vot

Raed Arafat, în ziua alegerilor locale: Nu au fost probleme speciale la secțiile de vot
Raed Arafat, în ziua alegerilor locale: Nu au fost probleme speciale la secțiile de vot
Publicat: 27/09/2020, 16:20

Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că, până acum, nu au fost înregistrate evenimente deosebite din punct de vedere medical la secțiile de vot din țară.

Șeful DSU a precizat că echipajele medicale sunt gata să acționeze oriunde este nevoie.

„Din punct de vedere medical, nu avem informaţii că au fost probleme speciale la secţiile de vot. Există echipaje care sunt pregătite să intervină. Din fericire, nu au fost situaţii care să necesite aşa ceva”, a precizat Raed Arafat la Antena 3.

ALEGERI LOCALE 2020. Raed Arafat, categoric: cine nu poartă mască, nu votează! Românii neascultători, amenințați de șeful DSU: „Forțele de ordine vor fi acolo!”

Raed Arafat este categoric în chestiunea dreptului la vot: cine nu poartă mască de protecție, nu va putea vota duminică, 27 septembrie! Mai mult, șeful DSU nu se ferește să-i amenințe pe românii care nu înțeleg să fie obedienți: „Forțele de ordine vor fi acolo și nu le vor permite să intre fără mască!”.

Într-o intervenție avută la Digi 24 cu câteva ore înainte de deschiderea urnelor, Raed Arafat și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că duminică se vor prezenta la secțiile de vot persoane care nu vor dori să se protejeze împotriva noului coronavirus.

Alegeri locale | UPDATE / Prezența la vot ora 16.00: am trecut peste 30% la nivel național. Capitala are cea mai scăzută rată de participare: 23,74%!

UPDATE ORA 16.00

PREZENȚA LA VOT LA ORA 16.00: 30,94% %

Cu 5 ore înainte de închiderea urnelor, prezența la vot a trecut de 30%. Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la nivel național se înregistrează o participare de 30,94%. În București, au votat până acum 23,74% dintre votanți.

Top 3 prezență la urne pe județe:

  1. Olt – 39,68%
  2. Giurgiu – 39,25%
  3. Teleorman – 39,17%
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult