RAZIE într-o PIAȚĂ din București: Polițiștii verifică modul de păstrare și comercializare a produselor

Publicat: 04 08. 2012, 10:12
Actualizat: 04 08. 2012, 10:12

Polițiștii verifică modul de păstrare și comercializare a produselor alimentare, într-o piață din sectorul 2 București, iar în sectorul 6 fac percheziții într-un târg, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii din cadrul Sectorului 2 Poliție – Serviciul de Investigare a Fraudelor și ai Secției 8 Poliție, care fac verificări într-o piață din sectorul 2, acționând pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări și verifică existența și legalitatea documentelor de proveniență și de vânzare a bunurilor.

De asemenea, verifică și modul de păstrare, comercializare și calitatea produselor agroalimentare și din carne vândute în această piață, precum și exactitatea instrumentelor de măsurat folosite la cântărirea produselor.

Acțiunea este sprijinită de specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare și ai Institutului de Metrologie.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 6 Poliție fac sâmbătă dimineață, percheziții într-un târg și la domiciliul unei persoane suspecte de piratarea a numeroase CD-uri și DVD-uri.

Polițiștii au date că bărbatul ar fi copiat și multiplicat, pe suport magnetic, filme și muzică, nerespectând legislația privitoare la drepturile de autor și drepturile conexe, iar prin comercializarea lor, a săvârșit și infracțiunea de evaziune fiscală.