Revelion cu meniu de 100 de lei, organizat de Primăria Bârlad la Centrul de Afaceri „Tutova”

Publicat: 08 12. 2014, 22:30
Actualizat: 09 12. 2014, 10:00

Primăria Bârlad va organiza Revelionul din acest an la Centrul de Afaceri din municipiu, unde 700 de oameni vor putea petrece în schimbul sumei de 100 de lei de persoană, bani pe care vor trebui să-i dea pentru meniul complet, inclusiv șampanie, ce îl vor primi la masa festivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autoritățile locale bârlădene susțin că petrecerea este organizată în special pentru persoanele cu venituri reduse, care nu-și permit să se distreze pe bani mai mulți la restaurantele din oraș.

„Revelionul trecut nu l-am organizat și am primit reproșuri de la oameni că doar boierii s-au putut distra acum un an. În acest an, facem petrecere cu meniu ca la restaurant, obișnuit pentru un astfel de eveniment, dar la un sfert de preț. De fapt, oamenii vor plăti doar mâncarea și băutura pentru că locația și celelalte costuri le vom suporta noi”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX primarul municipiului Bârlad, Constantin Constantinescu.

Potrivit acestuia, pentru Revelionul de la Centrul de Afaceri a fost chemată și o formație renumită din zona Moldovei, care va cânta în special muzică populară.