REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012. EXCLUSIV: Imagini din sediul PDL. Adriean Videanu prezentând cum funcționează numărătoarea paralelă a PDL

Publicat: 11 06. 2012, 13:25
Actualizat: 11 06. 2012, 13:25

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 – Imagini EXCLUSIVE din sediul PDL:

UPDATE 4.17 La PDL, continuă numărătoarea paralelă. În imagini, momentul în care liderii PDL, în frunte cu Videanu, numără localitățile câștigate de USL.

Vasile Blaga a intrat în centrul unde se face numărătoarea paralelă. PDL a pierdut la Ploiești, după ultimele date, iar la Cluj, potrivit lui Blaga, USL a făcut contestație când mai erau de numărat voturile din ultimele 5 secții de votare. Potrivit liderului PDL, Boc are un avans de câteva sute de voturi.

LIVE-ul EXCLUSIV continuă pe Facebook.

NOI DETALII DESPRE NUMĂRĂTOAREA PARALELĂ A PDL, IMAGINI DIN SEDIUL DE CAMPANIE GĂSIȚI AICI.

La ora 1 noaptea, Adriean Videanu și întreaga conducere a partidului erau în sediul din Modrogan 22, unde partidul și-a instalat, ca la fiecare alegeri, sistemul de numărătoare în paralel a voturilor. Videanu a prezentat rezultatele pe care susține că PDL le avea la acea oră.

Într-o cameră alăturată, liderii partidului, în frunte cu Vasile Blaga, erau în ședință, analizând cifrele care le veneau din teritoriu.

În Modrogan 22, a venit și fiica președintelui, Elena Băsescu. (Claudiu Pândaru)

sursa foto Claudiu Pândaru