REZULTATE EXIT POLL 2012. Crin Antonescu, către Rareș Mănescu: Să vedem cum un mare stelist va putea fi și rapidist

Publicat: 10 06. 2012, 23:09
Actualizat: 10 06. 2012, 23:28
Președintele PNL, Crin Antonescu a declarat, duminică seară, la sediul de campanie al candidatului USL la Primăria sectorului 6, că dorește să vadă cum un stelist adevărat ca Rareș Mănescu va putea fi și rapidist, precizând că acesta va face din sector "Capitala Capitalei".

Președintele PNL, Crin Antonescu a declarat, duminică seară, la sediul de campanie al candidatului USL la Primăria sectorului 6, că dorește să vadă cum un stelist adevărat ca Rareș Mănescu va putea fi și rapidist, precizând că acesta va face din sector „Capitala Capitalei”.

Antonescu a arătat că, mai mult decât victoria covârșitoare a USL, la aceste alegeri locale este o vorba despre o prezență semnificativă la vot în toată țara și în București.

„Asta dă credibilitate, forță, celor care au câștigat azi și sigur când vorbim de cei care au câștigat azi, e una din marile mele bucurii, din toți cei 21 de ani de când fac politică, să felicit un prieten liberal adevărat, un om de mare seriozitate, ținută și mare devotament, pentru partid, sectorul șase și comunitatea pe care o va reprezenta”, a spus președintele PNL.

Antonescu a arătat că s-a luptat în cadrul negocierilor din cadrul Uniunii ca Rareș Mănescu să fie candidatul USL la acest sector, pentru că era „cel mai bun și pentru că reprezinta cel mai bine spiritul acestei construcții politice”.

„Sectorul 6 va avea un primar dedicat, va avea primar un domn adevărat, și va avea primar un om care va face din acest sector un sector despre care să se poată spune, ca și despre altele, Capitala Capitalei”, a mai declarat președintele liberal.

Antonescu i-a transmis lui Rareș Mănescu: „Să vedem cum un mare stelist va putea fi și rapidist”.

La rândul său, Rareș Mănescu a spus că, dincolo de campania electorală, la fel de dificilă a fost și perioada de precampanie, cu „lunga bătălie pentru stabilirea candidatului USL”, care l-a obligat la o luptă mai dură.

„De mâine, va fi o o luptă grea, ce a fost greu de acum începe, dar vom reuși să ducem la bun sfârșit această luptă”, a mai spus Rareș Măsescu, precizând că a dorit să evite orice fel de atacuri murdare în campanie.

El și-a exprimat speranța că numărarea paralelă va confirma rezultatul dat pe micile ecrane.

La sediul USL Sector 6 s-au strâns, duminică noaptea, mai multe zeci de simpatizanți și membri ai staff-ului de campanie al lui Rareș Mănescu, dar și soția acestuia și lideri USL, precum senatorul Gabriel Mutu.