Șase frați și mama lor au fost răniți, după ce căruța în care se aflau s-a răsturnat

Publicat: 23 06. 2019, 17:55

Șase frați, cu vârste cuprinse între 3 luni și 10 ani, și mama lor au fost răniți, duminică după-amiază, după ce căruța în care se aflau s-a răsturnat pe raza localității Satu Nou din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit primelor informații, caii înhămați la căruță s-au speriat, iar femeia nu i-a mai putut controla și căruta în care se afla împreună cu copiii s-a răsturnat într-un șanț.

Conform Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, atât mama, cât și cei șase copii vor fi transportați la Spitalul de Urgență din Bistrița, cu numeroase traumatisme, cel mai grav rănit fiind un copil de 3 luni, care se afla în brațele surorii sale mai mari și care l-a scăpat din brațe în momentul impactului.

„La accident s-au deplasat trei ambulanțe care au găsit la locul accidentului șapte victime, dintre care 6 copii și o persoană de sex feminin. Toți prezintă multiple traumatisme și escoriații și vor fi transportați la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate. Copiii au vârste între 3 luni și 10 ani. Copilul de trei luni are un traumatism cranian grav, deoarece a fost scăpat din brațe de sora lui de 10 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Polițiștii au declanșat o anchetă în caest caz, urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.