Scandal la Opera din Cluj. Extremiștii de la Noua Dreaptă au întrerupt un spectacol și au intonat „Deșteaptă-te, române!”: „De la București a fost adusă această piesă ca să le spele creierele clujenilor”

Publicat: 02 10. 2017, 11:49

Musulmanul a trebuit să se oprească din cântat, iar conducerea Operei a stins luminile în sală. Pentru a aplana tensiunile, polițiștii de la DIAS au intervenit rapid și i-au scos din clădire pe membrii de la Noua Dreaptă, informează Ziua de Cluj.

„De la București a fost adusă această piesă ca să le spele creierele clujenilor și așa-zisei spume care este aici. O misă la care vine la un moment dat un muezin care ne spune cât este de mare Allah și ce face Allah în lumea asta, parcă noi nu vedem ce se întâmplă în Europa. Totodată, domnul acesta director a primit această operă cu dedicație, repet, pentru a spăla creierele clujenilor și a-i învăța ce bun este multiculturalismul și ce bine ni se potrivește nouă și ce binecuvântări ne aduce. A spus de câteva ori Allah Akbar acel muezin, să nu uităm că chiar astăzi a avut loc un atentat în Marseille, unde strigând Allah Akbar un terorist a omorât doi francezi”, a spus principalul organizator al protestului, Călin Mărincuș, pentru publicația citată. Marincuș a precizat și că nu este membru al Noii Drepte și că doar doi dintre cei care au întrerupt desfășurarea spectacolului fac parte din partid.