Scenă ireală în timpul unui zbor de la New York la Delhi! Un bărbat care consumase alcool a urinat pe o pasageră

Publicat: 06 01. 2023, 20:03
Actualizat: 06 01. 2023, 20:13
Sursă Foto - Adevărul

Compania aeriană Air India a fost criticată joi de autoritățile indiene din domeniul aviației pentru felul în care a gestionat cazul unui pasager beat care a urinat pe o femeie în timpul unui zbor de la New York la Delhi.

Bărbatul care consumase alcool și-a desfăcut șlițul de la pantaloni și a urinat pe o femeie în vârstă care zbura la clasa Business, scrie NDTV.

Luminile erau stinse în momentul incidentului.

După ce și-a făcut nevoile, bărbatul a rămas parțial dezbrăcat și nu s-a mișcat din loc până când un alt pasager nu a intervenit.

Femeia s-a plâns echipajului, cărora le-a spus că hainele, pantofii și geanta ei sunt pline de urină.

Însoțitorii de bord i-au oferit un set de pijamale și papuci și i-au spus să se întoarcă la locul ei întrucât nu erau alte locuri libere pe care să poată să i le ofere.

După ce aeronava a aterizat la Delhi, pasagerul indisciplinat a fost lăsat să plece fără a fi tras la răspundere.

Bărbatul este căutat de poliție

Potrivit publicațiilor din India, bărbatul este acum căutat de poliție, potrivit Reuters.com.

„Conduita companiei aeriene în cauză pare să fie una neprofesionistă și a dus la un eșec al sistemului”, a declarat Directoratul General al Aviației Civile (DGCA) din India.

DGCA a mai acuzat și personalul companiei Air India implicat în incident de „lipsă de empatie”, potrivit Fortune.

Air India a raportat joi un alt incident similar care a avut loc pe data de 6 decembrie în timpul unui zbor de la Paris la Delhi când un bărbat a urinat pe un scaun liber și pe pătura unui alt pasager.

În cazul acela, bărbatul a fost reținut de poliție, dar a fost eliberat la scurt timp după ce a ajuns la o înțelegere cu victima și după ce și-a cerut scuze în scris.