Soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar a fost arestată pentru 29 de zile, în dosarul rețelei de prostituate de lux. Cât câștiga Marta din prostituție

Publicat: 19 07. 2012, 19:20
Actualizat: 19 07. 2012, 19:20

UPDATE  Andreea Marta – soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al ex-președintelui ANAF – câștiga și 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a bine dispune bărbați bogați, au declarat, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Marta făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova, pentru care se plăteau și câte 3.000 de euro, iar în București gruparea ce trafica fetele obținea și 10.000 de euro.

În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 și 500 de euro.

Andreea Elena Marta, soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, alături de sora ei Maria Magdalena Lungu și de Valentin Panait, șofer de taxi acuzat și el în acest dosar, au dispus magistrații Tribunalului București. Ei sunt acuzați de proxenetism.

Decizia tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Soția lui Marta este acuzată că racola clienți pentru această rețea de prostituție, din rândul persoanelor cu situație materială foarte bună, cărora le facilita întâlniri cu fetele, în schimbul unor sume importante de bani.

Activitățile de prostituție și proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în București, Tulcea, Brașov și Călărași, dar și în alte țări – Italia, Elveția, Principatul Monaco, mai susțin procurorii.