Tabără tibetană de yoga, organizată în premieră pe litoral

Publicat: 15 02. 2012, 09:55
Actualizat: 05 06. 2012, 05:18
Un număr de 500 de persoane vor participa la o tabără tibetană de yoga ce va fi amenajată pe litoral, în perioada 14 - 24 iulie, la marginea localității 23 August din județul Constanța, în zonă fiind mobilizate importante efective de polițiști și jandarmi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un număr de 500 de persoane vor participa la o tabără tibetană de yoga ce va fi amenajată pe litoral, în perioada 14 – 24 iulie, la marginea localității 23 August din județul Constanța, în zonă fiind mobilizate importante efective de polițiști și jandarmi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului Constanța, inspector Crina Chirea, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că tabăra de yoga va fi organizată la marginea comunei 23 August, și va fi administrată de Asociația Culturală Comunitatea Dzog-Chen, reprezentată de orădeanul Pazman Ida Irenka.

Organizatorii estimează participarea a circa 500 persoane la tabăra la care cursurile vor fi predate de un preot tibetan. Inspectorul Crina Chirea a precizat că tabăra autorizată de Primăria 23 August se va desfășura sub supravegherea Poliției, care va deplasa efective în zonă, în perioada reuniunii. (Mediafax)