Tânără de 24 de ani, împușcată mortal de către prietenul său. Bărbatul s-a sinucis, împușcându-se cu aceeași armă

Publicat: 13 12. 2013, 17:19
Actualizat: 11 02. 2016, 11:03

UPDATE: Mehedinți: Bărbatul care și-a ucis iubita s-a sinucis, împușcându-se cu aceeași armă

Bărbatul din Mehedinți care și-a împușcat iubita în vârstă de 24 de ani a fost găsit mort, vineri după-amiază, în mașina sa, anchetatorii spunând că acesta s-a sinucis, împușcându-se cu aceeași armă cu care a ucis-o pe tânără, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în mașina sa, pe un câmp aflat la aproximativ zece kilometri distanță de locuința tinerei. El a fost descoperit de doi localnici care au văzut mașina pe un drum de la marginea satului.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Mehedinți, Roxana Vișan, a declarat că primele informații arată că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere, bărbatul folosind o armă de vânătoare pe care tatăl său o deținea legal.

Aceeași sursă a precizat că bărbatul a ucis-o pe fată, apoi s-a sinucis, în condițiile în care nu accepta ideea că aceasta se despărțise de el.


O tânără în vârstă de 24 de ani a murit, vineri, după ce a fost împușcată de către prietenul său, într-o locuință din comuna mehedințeană Gurila Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații furnizate de către reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, incidentul s-a petrecut în locuința unuia dintre tineri, din satul Izvorul Frumos, comuna Gurila Mare, fata fiind împușcată cu un pistol de către iubitul său.

O rudă a fetei a sunat la 112 și a anunțat că tânăra este grav rănită, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care însă nu i-a putut salva viața tinerei.

La fața locului au fost trimise, de asemenea, mai multe echipe de polițiști, însoțiți de procurori.