Traficul pe DN 2 B în Brăila, blocat după ce un tir încărcat cu sute de sticle cu bere s-a răsturnat

Publicat: 06 06. 2012, 18:43
Actualizat: 06 06. 2012, 18:43
Circulația pe DN 2 B Brăila - Buzău, între localitățile brăilene Lacu Sărat și Silistraru, este blocată, miercuri după-amiază, după ce un tir încărcat cu sute de sticle cu bere s-a răsturnat pe șosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulația pe DN 2 B Brăila – Buzău, între localitățile brăilene Lacu Sărat și Silistraru, este blocată, miercuri după-amiază, după ce un tir încărcat cu sute de sticle cu bere s-a răsturnat pe șosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, Jenel Șogor, accidentul a avut loc din cauza carosabilui umed, în județul Brăila plouând de circa cinci ore.

Conform sursei citate, tir-ul încărcat cu sticle cu bere s-a răsturnat pe DN 2 B Brăila – Buzău, între localitățile brăilene Lacu Sărat și Silistraru, în momentul în care șoferul autovehiculului a încercat să depășească un autoturism staționat.

În urma manevrei, șoferul a scăpat tir-ul de sub control și s-a răsturnat pe carosabil.

La ora transmiterii acestei știri, traficul pe DN 2 B Brăila – Buzău este blocat. Pe șosea sunt sute de sticle cu bere sparte care vor trebui îndepărtate, după care tir-ul, care este răsturnat și care ocupă o bandă de mers, va trebui repus pe roți, cel mai probabil cu ajutorul unei macarale.

Polițiștii brăileni sunt la fața locului și îi sfătuiesc pe șoferi să ocolească zona, având ca variantă șoseaua de centură a orașului Brăila.

În urma accidentului, șoferul nu a fost rănit.