Trei bărbați împușcați și unul lovit în cap în Dristor. Surse: Focurile de armă au fost trase în timpul unei bătăi cu bâte

Publicat: 05 01. 2014, 19:19

Trei persoane au fost rănite, prin împușcare cu bile de cauciuc, ele fiind implicate într-un conflict pentru un loc de parcare, în zona Dristor din Capitală, potrivit informațiilor transmise de anchetatori și serviciile de intervenție.

UPDATE: Trei bărbați împușcați și unul lovit în cap, în conflictul din Dristor

UPDATE: Focurile de armă, trase în timpul unei bătăi cu bâte, în incidentul din Dristor

Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București a intervenit la fața locului cu trei ambulanțe de prim ajutor și una de terapie intensivă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Vasile.

Acesta a mai precizat că au fost acordate îngrijiri unui număr de trei persoane, rănite, se pare, prin împușcare cu bile de cauciuc. Răniții au fost găsiți conștienți și au fost transportați ulterior la spitalele Floreasca și Bagdasar-Arseni, însoțiți de polițiști.

Potrivit unor oficiali din Poliția Capitalei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Școlarilor. La un moment dat, proprietarul locului de parcare s-ar fi prezentat la fața locului, într-un autoturism, care conform martorilor, avea număr de Bulgaria.

Din primele cercetări reiese că ar fi izbucnit un conflict în timpul căruia proprietarul locului de parcare ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

În prezent, polițiștii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.