Trei persoane rănite, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un pârâu

Publicat: 10 01. 2014, 10:46
Actualizat: 10 01. 2014, 22:59

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineață, la ieșirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un pârâu, accesul echipajelor de intervenție pentru preluarea răniților fiind anevoios din cauza pantei abrupte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că un șofer din Botoșani care circula spre Gura Humorului a pierdut controlul volanului la ieșirea din municipiul Suceava, a ieșit de pe șosea și a ajuns cu mașina în pârâul care separă Suceava de comuna Șcheia.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturism a fost grav rănită, în timp ce șoferul și alt pasager au suferit răni ușoare.

Șoferul autoturismului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, Alin Găleată, a precizat că accesul echipelor de intervenție pentru preluarea răniților s-a făcut greu, fiind o pantă abruptă și alunecoasă.

Răniții au fost transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean Suceava.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Suceava, medicul Tiberius Brădățan, a declarat că femeia, din comuna suceveană Ipotești, a fost diagnosticată cu politraumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, plagă contuză fronto-parietală stângă, traumatism facial și traumatism toraco-abdominal, fiind internată în Secția de Neurochirurgie.

Șoferul, în vârstă de 24 de ani, are un traumatism cranio-cerebral, iar cel de-al treilea rănit, în vârstă de 23 de ani, din comuna suceveană Capu Codrului, este policontuzionat.