„Uitați ce mi-a lăsat proprietarul aici!” Ce a găsit un turist american în apartamentul pe care tocmai îl închiriase, în Brașov

Publicat: 11 02. 2023, 16:50
Sursă Foto - TikTok

Un tânăr deja cunoscut pe rețelele de socializare pentru videoclipurile din România pe care le postează pe TikTok, este impresionat de ospitalitatea românilor și de generozitatea acestora. De data aceasta, orașul în care se află este Brașov.

În videoclipul postat pe TikTok, tânărul laudă românii și ospitalitatea acestora, arătând cât de frumos este apartamentul în care s-a cazat.

„Uitați-vă aici, acolo e balconul, de acolo poți vedea și munții”, le spune el urmăritorilor săi.

„Românii îmi amintesc cât de educați sunt. Niște cărți de Jules Vernes, și totuși, uitați ce mi-a lăsat aici proprietarul”, spune turistul surprins.

Românii l-au impresionat pe tânărul turist

Pe parcursul videoclipului, turistul este extrem de bucuros de împrejurimi și încântat de țara noastră.

Pe o masă din sufragerie, proprietarul i-a lăsat turistului un bol plin cu dulciuri, dar și două sticle de apă Borsec, una minerală și una plată.

Sursă Foto – Captură de ecran/TikTok

„Mi-a lăsat niște dulciuri, câteva bomboane Poiana, cred că sunt românești. Asta e apă minerală și apă plată, unele dintre cele mai bune branduri din România”, spune el în videoclipul postat pe platforma TikTok.